Şimdi Ara

İnternet bağlatacağız yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köyde oturuyoruz evimize internet bağlatmak istiyoruz.Aklımda birtakım sorular var. 1-)İnternet bağlantısı köylerde nasıl sağlanıyor ? köyümüzde saha dolabı vs. yok altyapı sorgumda 16 mbps alabilirim deniliyor.Birde köyümüzde internete sahip olan kişilerin evlerini ahşap elektrik direğindeki kutudan gelen tek kablo giriyor.Bu kutu ne ?

• Dağıtım kutusu o bi önemi yok kendini en kötüye alıştır 1-2 mbitlere filan cünkü istanbulda oturan adam bile bazı yerlerde 8 mbiti göremiyor.
  • o dağıtım kutusundan gelen kablo ile mi internet bağlantısı sağlanıyor. Yok hocam kullanan komşularım 5-6 alıyor.
  • 5-6 aliyorsa super.

Ben şehrin göbeğinde onu bile bulamıyorum.

Dag basinda değilim merkezin tam göbeğindeyim.

Yan binam fiber, karsi binam fiber.

Bende telefon hatti bile yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Böyle sorun yaşayanlarını yazılarını çok okuyorum kötü bir durum paranın karşılığını alamamak tekel firmanın kalitesizliği.Bu arada İzmir'in bir ilçesindeyim tek santral var bölgemizde.Santral ile aramızda rahat kuş uçuşu 5km vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComputerEngineer8

Böyle sorun yaşayanlarını yazılarını çok okuyorum kötü bir durum paranın karşılığını alamamak tekel firmanın kalitesizliği.Bu arada İzmir'in bir ilçesindeyim tek santral var bölgemizde.Santral ile aramızda rahat kuş uçuşu 5km vardır.

Bina girisinden fiberoptik kablo geciyor rogar var yan binaya karsi binaya dağılıyor ama bizi teğet geçiyor. :)

TT yetkililerine bildirebilirsiniz bence bir deneyin derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComputerEngineer8

TT yetkililerine bildirebilirsiniz bence bir deneyin derim.

Hehe :)

Sikayetvar.com

BTK

Bimer

Facebook

Twitter

Mudurluge topluca dilekçe

Daha sayayim mi?

6 ay oldu arayan soran, gelen giden yok :)

Aramaktan, mudurluge haftada bir gitmekten sıkıldım siz şansınızı deneyin demissiniz kusura bakmayin yanlis anlamayin güldürdünuz beni aksam aksam :))))

Ronaldoya ödenek bulan, 10 metre kabloya odenek bulamayan bir firma bu telekom.

Yapacak bir şey kalmamış artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.