Şimdi Ara

İnternet Bağlantısı Kopma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1,5 aydır internet kopma sorunu yaşıyorum. Kablolar değiştirildi, splitter değiştirildi, modem değiştirildi.. Sorun devam ediyor. Son zamanlarda birşey farketmeye başladım, telefon çaldığında internet gidiyordu bu 3-4 gün devam etti. Daha sonra telefon çalışmamaya başladı ama internet hiç kopmadı. Telefon arada çalışmaya başlıyor ve internet kopmaya başlıyor. Bunun bir çözümü var mı? Telefonu değiştirsek sorun çözülür mü ?

• splitterden telefona giden kabloyu çıkardım, internet yine gitti.
  • Yukarı!
  • Yukarı!
  • Korku filmi gibi bea.
  • aynen öyle :D
  • Hocam bence splitteri doğru bağladığınızdan emin olun. Herşeyi değiştirmişsiniz. Kopması garip. Sizin durumunuz genelde splitter sorunlarında oluyor diye biliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADASLAR ASKERM ANKARA ETİMESKUT BANA YARDMCI OLURSANIZ SEWNRM
  • Splitter doğru bağlı, teknik servisten gelen adamın yaptığı gibi. Artık sorunun dışarıdan gelen kablonun bağlı olduğu yerde olduğunu düşünmeye başladım. Öyle birşey olabilir mi ?
  • Splitterı devre dışı bırakıp dışardan gelen hat kablosunu doğrudan modeme bağlamanızı tavsiye ederim.Kesin sonucu bu şekilde alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakacar

Splitterı devre dışı bırakıp dışardan gelen hat kablosunu doğrudan modeme bağlamanızı tavsiye ederim.Kesin sonucu bu şekilde alırsınız.

bu şekilde telefonu kullanamayız değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiSrouS

quote:

Splitterı devre dışı bırakıp dışardan gelen hat kablosunu doğrudan modeme bağlamanızı tavsiye ederim.Kesin sonucu bu şekilde alırsınız.

Evet kullanamazsın.Ama deneme yapacağın için bir süre idare etmen lazım :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AiSrouS

quote:

Evet kullanamazsın.Ama deneme yapacağın için bir süre idare etmen lazım :)

tamam şimdi hat kablosunu modeme bağladım. akşama yazarım durumu.
  • akşama yazmaya gerek kalmadı, net daha seri bi şekilde gitmeye başladı.
  • güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.