Arkadaşlar yaklaşık 1,5 aydır internet kopma sorunu yaşıyorum. Kablolar değiştirildi, splitter değiştirildi, modem değiştirildi.. Sorun devam ediyor. Son zamanlarda birşey farketmeye başladım, telefon çaldığında internet gidiyordu bu 3-4 gün devam etti. Daha sonra telefon çalışmamaya başladı ama internet hiç kopmadı. Telefon arada çalışmaya başlıyor ve internet kopmaya başlıyor. Bunun bir çözümü var mı? Telefonu değiştirsek sorun çözülür mü ?
splitterden telefona giden kabloyu çıkardım, internet yine gitti.
Yukarı!
Yukarı!
Korku filmi gibi bea.
aynen öyle :D
Hocam bence splitteri doğru bağladığınızdan emin olun. Herşeyi değiştirmişsiniz. Kopması garip. Sizin durumunuz genelde splitter sorunlarında oluyor diye biliyorum...
ARKADASLAR ASKERM ANKARA ETİMESKUT BANA YARDMCI OLURSANIZ SEWNRM
Splitter doğru bağlı, teknik servisten gelen adamın yaptığı gibi. Artık sorunun dışarıdan gelen kablonun bağlı olduğu yerde olduğunu düşünmeye başladım. Öyle birşey olabilir mi ?
Splitterı devre dışı bırakıp dışardan gelen hat kablosunu doğrudan modeme bağlamanızı tavsiye ederim.Kesin sonucu bu şekilde alırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: rakacar
Splitterı devre dışı bırakıp dışardan gelen hat kablosunu doğrudan modeme bağlamanızı tavsiye ederim.Kesin sonucu bu şekilde alırsınız.
bu şekilde telefonu kullanamayız değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: AiSrouS
quote:
Evet kullanamazsın.Ama deneme yapacağın için bir süre idare etmen lazım :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AiSrouS
quote:
Evet kullanamazsın.Ama deneme yapacağın için bir süre idare etmen lazım :)
tamam şimdi hat kablosunu modeme bağladım. akşama yazarım durumu.
akşama yazmaya gerek kalmadı, net daha seri bi şekilde gitmeye başladı.
güncel.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme