Şimdi Ara

İnternet bağlantısı kesilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biz interneti 3 ortak hane olarak kullanıyoruz ve modem bende değil öncelikle son 1 haftadır internet bağlantısı acayip bir şekilde akşamları kesilip duruyor. Bu kesilme normal bir kesilme gibi değil hiç bir şekilde anlam yükleyemedim. Bağlantı ayarlarımda normal bağlı görünüyorum. Bir siteye girmeye veya herhangi bir internet bağlantısı gereken işlem yaptırdığımda hiç bir şekilde internetten gelen paket yok ( cfosspeed ile sürekli kontrol ediyorum )

    Ancak önceden kullandığım bir proxy programı ile önceden çalışırlığını bildigim bir proxy adresi ile bağlandığımda normal şekilde sitelere giriyor hatta online oyunlara bile giriyor ancak tabi proxy free ve yüksek pingli olduğu için daimi kullanılabilecek bir seçenek değil. proxy programını kapatıp normal bağlanmaya çalıştığımda yaklaşık 5 dk kadar bağlantım devam ediyor sonrasında yine gidiyor.( proxy programı kapatıldıktan sonra tüm işlevsel bağlantıları sonlandırıyorum ). Bu konuyuda proxy kullanarak açıyorum. Bu sorun nasıl bir şeydir nasıl çözümlenebilir fikri bilgisi olan varsa yardımlarınız çok yerinde olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliseçkin -- 7 Mayıs 2012; 23:03:36 >







  • windows kullanıyor olmalısın.
    bence sisteminde windows var ise çerezleri, templeri silmek ve restart yapmak en iyi çözüm oluyor bazen. niye diyeceksin, tcp/ip, dns kısaca network ile oynadın mı windows sapıtıyor. restart yapmasan bile tüm browser'larını kapatıp, ipconfig release mi neydi bir de flushdns all komutlarını kullanmanı tavsiye ederim. browser üzerinden de ayar değil de ikinci parti yazılımlar da kullanıyorsan, restart kaçınılmaz olur. bir de şu var. ben de oluyor, bağlı görünüyorsun dsl ile ama modemin almış olduğu wan ip'nin sonu sıfırla bitiyor. nasıl oluyor derseniz bazen oluyor.
  • İşin garip tarafı tüm ağda kesiliyormuş sanırım modem şifresi kimsede yok ondan direk modem olan komşuya gittim oda aynı şekilde internetin kesildiğini modeme reset attığını sonrasında geldiğini ancak tekrar kesildiğini söyledi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.