bu yıl üni. baslayınca bi dizüstü bilgisayar aldım toshiba satellite 26R bu bilgisayarla evde kendi modemim üzerinden kablosuz internete çok rahat giriyordum fakat yurtta aşırı bir yavaşlama oldu yani ne video izleyebiliyorum ne online oyun oynayabiliyorum hatta facebooka girmek bile işkenceye döndü bu sorunlar sadece bende olsa tamam yurdun internette sıkıntı var derim ama oda arkadaşım çok rahat bir şekilde internette dolaşabiliyor video izleyebiliyor ve online oyun ( lol ) oynayabiliyor o işletim sistemi olarak win7 kullanıyor ben win8 kullanıyorum bu yazıyıda telin internetini kullanarak yazdım foruma girmiyordu o kadar yavaş
Windows 8 sıkıntılı bu konuda.Aynı durum bende de var..Arkadasım win 8 kullanıyor aynı yerdeyiz dusup duruyor.Ben win 7 kullanıyorum full çekiyor düşme hic yok ve sayfalar cok hızlı...İsletim sistemi + wifi adapter kalitesine gore değişiyor...Sen yinede wifi adapter ayarlarına bak....
tamam bu wifi adapter olayına bakıyorum şimdi sorun ondan kaynaklanıyordur bi bakayım teşekkürler
olmadı ya artık abime söyledim kargoyla win7 dvdimi yolluyor format atıcam artık düzelir inşallah