Eyvallah arkadaşlar cevaplar için sağolun.sorunun sadece benim bağlantılarda olduğunu sandım birde yavaşlama ile alakalı bir topic olmadığını görünce başlık açmak zorunda kaldım
Sizde Ne Kadardır Var Bu Yavaşlık Arkadaşlar... Youtube'a Girip Bir Video'yu Takılmadan İzleyemiyorum Eskisi Gibi Bazıları Hiç Yükleyemediği Bile Oluyor...
Bağlantım 1 GB Ama Bugunlerde Birçok Dosyayı 20-25 KB Arası Çekiyorum...
Yaklaşık 3 Haftadır Bende Böyle Sizde Yenimi Başladı ...
İnternet sanki bugün düzgün çalışıyor.Ne dersiniz arkadaşlar
Saat 22 ile 02 arası yurt dışı bağlantılarda yavaşlama oldu şimdi sorun yok. TTnin üstün hizmet anlayışı bu olsa gerek.
şu anda sürünüyor. bende upload yapıyorum 16 ile yaparken 8 e dştü 2 gündür. Allah sonumuzu hayır etsin telekomun eline kimseyüi düşürmesin
amin
ankara'da da yavaşlık devam ediyor. yeter artık nedir bu ya.
yavaş öle işte tekelci zihniyet olursa benim almanyada kardeşim var en askari 8 megabit hızdaymışta ona bile aman bizde internet yavaş diye hayıflanıyo bizim durumumuzda olsa kafayı yer herhalde. TELEKOMCU TEKELCİLERE
izmirde yerlerde sürünüyoruz desem yeridir.. adı 1024 bağlantı ama soyadı rezillik
dh bile yavaslamıs durumda
şu anda dh çok yavaş
quote:
Orjinalden alıntı: aldirma128
sinirsiz 256 da yavaşlama yok, eskisi gibi devam... az önce birkaç download yaptım, gayet normaldi...
emin misin ? aksam 7 8 saatlerınden gece 12 1 e kadar yurtdısı 140 ping atıgım yere 350 ping atiyorum sımdı arıyıcam adsl arızayı adam bana diicek speedtest.ttnet.net.tr den hız testı yap oole kalıcak artı bekleme suresını de saymıyorum faturanı odemeyınce 10 gun ıcınde odemezsenı hattınız kesilicek die aramasını biliolar... sora bızı adam yerıne koymuolar nereye kadar boyle devam edicek bakalım
evet download lar hızlı şu anda ama dh çok zor açılıyor