Şimdi Ara

İnternet alt yapısının arttırmanın yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulunduğum binada internet altyapısı vdsl ama fiber ya da gpon gelme durumu olacağını düşünüyorum, bildiğim kadarıyla telekom şuan online talep edilmesi durumunda binaya ücretsiz fiber getirebiliyor ama benim binada telekom kullanıcısı yok, ben bunu telekom üyeliği olmadan binamıza fiber ya da gpon talebi nasıl yapabilirim?

| Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Binaca toplantı yapıp ya sitenizin yada binanızın dönüşümünü TT müdürlüklerine başvurark yapabilirsiniz. Binanızın Fiber dönüşüm durumunu yani yeni proje çizdirilmesini yapmak gerek.

Bunu da o konuma yakın uygun bir bağlantı var olup olmadığını (kapasite yani) altyapı bilebilir ve projelendirebilir.

Sene başında Biz talepte bulunmadan daireye kadar fiber kabloları çektiler bıraktılar .

Yazın bi baktım ne durumda eylül sonu Ekim sonu Kasım sonu sırayla salladılar .

Daha fiber geçişi yapmadılar.

Binada vdsl 100 mbps ve superonline var diye sallamıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İnternet alt yapısı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.