Şimdi Ara

İnternet alışveriş daha güvenilir geliyor bana!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüzüme karşı utanmadan bin yalan atan esnaftan yerine internetten ürün satın almak bana daha güvenilir geliyor. En azından ürünleri iade ve olumsuz yorum yapma hakkına sahibiz.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

• quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

Yüzüme karşı utanmadan bin yalan atan esnaftan yerine internetten ürün satın almak bana daha güvenilir geliyor. En azından ürünleri iade ve olumsuz yorum yapma hakkına sahibiz.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yüzüme karşı utanmadan bin yalan atan esnaftan yerine internetten ürün satın almak bana daha güvenilir geliyor. En azından ürünleri iade ve olumsuz yorum yapma hakkına sahibiz.

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero bulls -- 24 Temmuz 2012; 13:10:44 >
  • Öyle,hem fiyatları da uygun oluyor.
  • PEKI SANA Bİ LİNK ATSAM BU LINKTEKI URUNU ALACAĞIM AMA KARSIMDAKI KISIYE NASIL GUVENIRIM.BU FORUMDAN BANA BU KONUDA YARDIMCI OLUR MUSUN?
  • Kesinlikle kitaptan pc ye kadar her ürünü internetten alırım hem çok daha ucuz he de ayağına kadar geliyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

PEKI SANA Bİ LİNK ATSAM BU LINKTEKI URUNU ALACAĞIM AMA KARSIMDAKI KISIYE NASIL GUVENIRIM.BU FORUMDAN BANA BU KONUDA YARDIMCI OLUR MUSUN?

Özellikle forumdonanım kullanıcıları o siteyle ilgili olumlu görüşler yazmışsa site güvenilir demektir. Kısacası basit bir araştırmayla sitenin güvenilir olup olmadığını anlayarak alışverişinizi yaparsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pinti.net güvenilir bir site mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de herşeyi internetten alır oldum tabi ki daha güvenli
  • +1 ayrıca ürünün işe yarayıp yaamadığını daha iyiy anlayabiliyorsun. kullanan kişilere ulaşabiliyorsun . esnaf gibi herşeye olur demezler
  • Esnaflarımız, arkadaşın da dediği gibi gözümüzün içine baka baka yeminlerle bin türlü yalan söylüyor. Genelde internetten alışveriş yapıyorum. Bunun dışında da satıcıyla doğrudan uğraşmayacağım büyük mağazaları tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

Esnaflarımız, arkadaşın da dediği gibi gözümüzün içine baka baka yeminlerle bin türlü yalan söylüyor. Genelde internetten alışveriş yapıyorum. Bunun dışında da satıcıyla doğrudan uğraşmayacağım büyük mağazaları tercih ediyorum.

Benim gibisiniz hocam

Bu arada benim babamda esnaf, kuruyemişçi
  • Elbise Hariç Herşeyi İnternetten Almak En İyisi..
  • quote:

Kargo olayı işi maffediyor.
  • quote:

hocam sen araştırdıktan sonra, işini bildikten sonra, o yalancı esnaflara da denk gelsen yutmayacağın için sorun yok derim.

ama bende özellikle geri iade imkanı nedeniyle interneti tercih ederim. çok güncel bir örnek, geçende SE xperia ray telefon aldım. telefonu daha önce mağazadan alan birinde 5 adet ölü piksel çıkmış. ve geri iade almamışlar, değiştirmemişler de. mahkemelik olacaktı en son. ben ise internetten aldım, sorun çıkmadı ama çıksaydı da bahane göstermeden iade edebilecektim. bu yönden iyi. mağazadan alacağın teknolojik bi ürünü satın almadan kutusunu açtırmıyolar.

• quote:

kuruyemişçilerde şu karışık kuruyemişin fiyatını hep yüksek bulmuşumdur. buyüzden kendim karıştırtırım hep ve dükkan sahibi genelde karşı çıkar buna hazır karışığı var diye. ben ısrar edince adam söylenir falan
  • Yurtdışında internet sitesinde bir oyun 45 tl kargo margo yaklaşık 50-55 falan ama birçok yerde kar üstüne kar konuyor adelet mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

kuruyemişçilerde şu karışık kuruyemişin fiyatını hep yüksek bulmuşumdur. buyüzden kendim karıştırtırım hep ve dükkan sahibi genelde karşı çıkar buna hazır karışığı var diye. ben ısrar edince adam söylenir falan

Bizim dükkanda 24 liralık lüks karışığı size 1-2 lira daha fazla gelebilir haklısınız. Ama esnafın söylenmesi daha çok uğraşcağı içindir

• quote:

quote:

quote:

Bizim dükkanda 24 liralık lüks karışığı size 1-2 lira daha fazla gelebilir haklısınız. Ama esnafın söylenmesi daha çok uğraşcağı içindir

adam diyoki aynısı var burda niye karıştırayım bidaha. ama bana göre aynı değil işte. karışığın içindekilere bakıyorum, o içindekilerin tek tek fiyatlarına bakıyorum, şimdi mantıken karışığın fiyatı onların tek tek fiyatlarının aritmatik ortalaması olmalı. oturup hesaplamadım ama bence bu ortalamadan daha fazla gibi fiyatlar. olay bu benim için.
    zaten karışık alacaksam sadece fıstık-fındık-badem karışımı alırım, leblebili falan olan karışıklara hiç bulaşmam.
    neyse altı üstü çerez şimdi inceleme başlatır gibi olayı uzatmıyim millet pinti ilan edecek yoksa

• quote:

quote:

hocam sen araştırdıktan sonra, işini bildikten sonra, o yalancı esnaflara da denk gelsen yutmayacağın için sorun yok derim.

ama bende özellikle geri iade imkanı nedeniyle interneti tercih ederim. çok güncel bir örnek, geçende SE xperia ray telefon aldım. telefonu daha önce mağazadan alan birinde 5 adet ölü piksel çıkmış. ve geri iade almamışlar, değiştirmemişler de. mahkemelik olacaktı en son. ben ise internetten aldım, sorun çıkmadı ama çıksaydı da bahane göstermeden iade edebilecektim. bu yönden iyi. mağazadan alacağın teknolojik bi ürünü satın almadan kutusunu açtırmıyolar.

Bu konuda haklısınız, bende mağazadan telefon aldım, kutusundan arızalı çıktı, cihazı kabul etmedim fakat onlarda değiştirmeyi kabul etmediler.
    Parayı tahsil ettikleri için paşa paşa aldık cihazı teknik servise yolladık, bir ay bekledikten sonra da değişim alabildim.
    Fakat şöyle ki Gold Bilgisayar iade işlemi yapmıyor, müşteri temsilcisine de şikayet ettiğimde aynı cevabı vermişti.
    Gold müşteri temsilcisi "Tüketici hakları bizi ilgilendirmiyor, bizim firmamızda bizim kurallarımız geçerlidir" demişlerdi.
    Eğer internetten almış olsam da iade alıcaklarını pek sanmıyorum fakat nispeten daha güvenli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

quote:

quote:

Bu konuda haklısınız, bende mağazadan telefon aldım, kutusundan arızalı çıktı, cihazı kabul etmedim fakat onlarda değiştirmeyi kabul etmediler.
    Parayı tahsil ettikleri için paşa paşa aldık cihazı teknik servise yolladık, bir ay bekledikten sonra da değişim alabildim.
    Fakat şöyle ki Gold Bilgisayar iade işlemi yapmıyor, müşteri temsilcisine de şikayet ettiğimde aynı cevabı vermişti.
    Gold müşteri temsilcisi "Tüketici hakları bizi ilgilendirmiyor, bizim firmamızda bizim kurallarımız geçerlidir" demişlerdi.
    Eğer internetten almış olsam da iade alıcaklarını pek sanmıyorum fakat nispeten daha güvenli oluyor.

gold mu iade etmiyor

bundan 3 yil once bi ekran karti aldim
    1yil kullandim 512mb 4830 du markasi modeli shappire

1yil sonunda ariza cikti servise verdim aldigim fiyattan geri iade yaptilar ama parasini değilde yerine o tütarda bi ürün almami istediler
    bende 20 lira dah akoyup 1gb lik 4830 aldim .d

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.