Şimdi Ara

internet alemi çok tehlikeli olmaya başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kimliğinizi tamamen gizleyip kimin ne yaptığını özel hayatını nerde gezdiğini kiminle yaşadıüını öğrenebiliyoruz (askfm,twitter mesela) bu benim için çok büyuk tehlike siz ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hærun

kimliğinizi tamamen gizleyip kimin ne yaptığını özel hayatını nerde gezdiğini kiminle yaşadıüını öğrenebiliyoruz (askfm,twitter mesela) bu benim için çok büyuk tehlike siz ne düşünüyorsunuz?

Senin için çok büyük tehlikeyse bu tür siteleri kullanmazsın olur biter.He yok ben illa da kullanacağım diyorsan da herşeyini ifşa etme o zaman.Kişisel bilgilerini gizleyebilmek için bir ton ayarları var zaten .Ben anlamıyorum meselâ, adam nereye giderse facebookta, twitterda yer bildirimi yapıyor,bütün bilgilerini ifşa ediyor,sonra başına kötü bir olay geldi mi kalıyor ortada.Bir de bu gibi şeyleri yapıp kendini popüler göstermeye çalışanlar var (özellikle ergenler).Herif 50 metre ötemde evinde oturuyor,bi bakıyorum facebookta yer bildirimi yapmış,Starbucks'ta kahve içiyormuş.Yersen.

Adam gibi kullanırsan bu sitelerin hiçbir zararı yok bence.Ben sadece bazı sayfaların ve arkadaşlarımın gönderilerini takip etmek için,arkadaşlarıma daha kolay ulaşabilmek ve sohbet etmek için bir de birkaç tane oyun için kullanıyorum bu siteleri.Önüme gelen her uygulamaya da izin vermiyorum kişisel bilgilerime erişmesi için.Başıma herhangi birşey de gelmedi 6-7 senedir.

• quote:

kimliğinizi tamamen gizleyip kimin ne yaptığını özel hayatını nerde gezdiğini kiminle yaşadıüını öğrenebiliyoruz (askfm,twitter mesela) bu benim için çok büyuk tehlike siz ne düşünüyorsunuz?

Nasil ogreniyoruz? Gizlilik ayarini yaptiktan sonra kim bilebilir ki ne yaptigini? Ayrica sade bir insan bundan neden korksunki? Belalim falan yok sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

Nasil ogreniyoruz? Gizlilik ayarini yaptiktan sonra kim bilebilir ki ne yaptigini? Ayrica sade bir insan bundan neden korksunki? Belalim falan yok sonucta

geçen arkadaşımın gizli msn sorusunu 2. seferde buldum bu kadar basit
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

geçen arkadaşımın gizli msn sorusunu 2. seferde buldum bu kadar basit

Senin yaptigin yasal degil ki

Bir insanin evine gizlice girmekten farki yok. Yalnizca daha kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.