Şimdi Ara

İnternet 3 TL oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türk Telekom, internet kullanımını yaygınlaştırmak ve abone sayısını 3.2 milyon kişi artırarak 10 milyona çıkarmak için ‘her eve internet’ adında yeni bir uygulama başlatıyor
    28 Mayıs 2010 Cuma, 08:23:45
    Türk Telekom, özellikle kırsal kesimi ve toplumun dar gelirli kesimlerini internetle tanıştıracak yeni bir uygulama başlatıyor. Aboneler, internet
    hizmetine erişim için aylık 3 TL sabit ücret ödeyecek. İnternete girdiği her gün için (500 MB kullanımla sınırlı) de 3 TL ödeyecek. 1 ay içinde yalnızca 5
    gün internete giren bir abone, 15 TL kullanım, 3 TL’de sabit ücret olmak üzere 18 TL ödemede bulunacak. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) onayına sunulan ‘her eve internet’ projesi, yoğun biçimde internet
    kullananlardan daha çok ay içinde belli günlerde internete giren potansiyel aboneleri hedefliyor.

MEVCUT ABONELER DE YARARLANABİLECEK

BTK’nın, Türk Telekom’un teklifini en kısa sürede gündemine alması bekleniyor. Kurum’un onayının ardından uygulamaya geçilecek. Türk
    Telekom yetkilileri, bu uygulamadan, mevcut abonelerin de yararlanabileceğini belirterek, “Proje, her kesime ve her aboneye açık olacak” dedi. Türk Telekom yetkilileri, Türkiye’deki internet abone sayısını artırma hedefi doğrultusunda hayata geçirilecek olan ‘her eve internet’ projesinin çeşitli kampanyalarla da destekleneceğini açıkladı. Yetkililer, günde 3 TL’ye internet uygulamasının bilgisayar kampanyalarıyla birleştirilebileceğini kaydetti.

GÜNLÜK İNTERNET SİSTEMİ NASIL İŞLEYECEK?

Abone, piyasada faaliyet gösteren herhangi bir internet servis sağlayıcıya (ISS) başvuracak. Evine, internet bağlantısı yapılmasını talep edecek. Aboneye, internet bağlantısı 3 TL karşılığı yapılacak.

Türk Telekom yetkilileri, projenin hedeflerinden birinin abonelerin internete
    erişimini sağlamak olduğunu belirterek, bu noktada internetin eve erişmiş olacağı ve abonenin istediği anda kullanabileceği internete sahip olmuş olacağını belirtiyor.

Abone, uygulama çerçevesinde aylık 3 TL sabit ücret ödeyecek.

Abone, internete her girdiği gün için (500 MB kullanımla sınırlı) 3 TL daha ödeyecek. Kota aşımı ayrıca ücrete tabi tutulacak.

Abone, 1 ay içinde 5 gün internete girdi. 15 TL internet kullanım, 3 TL’de sabit ücret olmak üzere 18 TL ödeme yapacak.

Sık kullanan aboneler dikkat!

Türk Telekom’un verilerine göre, Mart 2010 tarihi itibarıyla bir ADSL abonesinin ortalama aylık data kullanımı 11.2 GB’yi buluyor. Yani abone başına ADSL kullanımı iki katına yakın yükseldi. Bu nedenle interneti sık
    kullanan abonelerin yeni uygulamayı tercih etmeden önce dikkatli olması gerekiyor. Her gün internete giren bir abone için günlük 3 TL’den aylık ücret
    3 TL’lik sabit ücretle birlikte 93 TL’yi buluyor.

Dar gelirli kesimle abone sayısı 10 milyona çıkacak

Türk Telekom, bu uygulamanın ‘yoğun internet’ kullanıcılarından daha çok özellikle kırsalı ve toplumun dar gelirli kesimlerini internetle tanıştırmayı amaçlıyor. Uygulamayla, internet abone sayısının 6.8 milyondan 10 milyona
    çıkması bekleniyor. Türk Telekom’un halen aylık 4 GB’lik en düşük tarifesinin ücreti 27 TL.

KAYNAK.

• Bence gereksiz bir uygulama. Bir çok kişi kullanmayaktır..

Çok pahalı olmuş 3 lira nedir anlamak zor.

Sınırsızı 40 yap
    Limitliyi 25 yap

Gündede 2 lira deki tercih imkanımız olsun..
  • o kadar çok dünyadan bir haber insan var ki,herkes dh yi bilmiyor,telekom bu yöntemle bir çok kişiyi soymaya devam edecek
    günlük 500 mb internet 3 lira 5 gün girse 15 lira 3 lirada bağlantı 18 lira,500 mb aştımıda bide kota aşımından geçirecek,ohh ne güzel...

btk hemen onaylar bu tarifeyi görürsünüz,telekomun emir eri olarak,

ama yalın adsl ye hala gıkı çıkmaz,ondan sonra Tayfun Acarer bu Ülkeye çok hizmet etti derler,evet etti telekoma hizmetleri hiçbir zaman unutulmayacak

• Vodafone bile günde 50 Kuruş'a sınırsız veriyor. Hız düşmesi olabilir belki ama zaten ayın belirli günlerinde internete giren adam öyle ahım şahım bir şey istemez. Telekom saçmalamış.
  • türktelekom kafayı yemiş ayda 93+12 sabit ücret 105 tl
  • Yuh be adamlarin kafa calisiyor.nasil somurebileceklerini iyi biliyorlar.bu firma gercekten iyi yonetiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

o kadar çok dünyadan bir haber insan var ki,herkes dh yi bilmiyor,telekom bu yöntemle bir çok kişiyi soymaya devam edecek
    günlük 500 mb internet 3 lira 5 gün girse 15 lira 3 lirada bağlantı 18 lira,500 mb aştımıda bide kota aşımından geçirecek,ohh ne güzel...

btk hemen onaylar bu tarifeyi görürsünüz,telekomun emir eri olarak,

ama yalın adsl ye hala gıkı çıkmaz,ondan sonra Tayfun Acarer bu Ülkeye çok hizmet etti derler,evet etti telekoma hizmetleri hiçbir zaman unutulmayacak

Aynen katılıyorum...

Ayrıca bu haberi de "internet 3 TL oluyor" şeklinde tamamen vatandaşı kandırmaya yönelik bir başlıkla yayınlayan basının da iyi niyetli olmadığını, muhtemel bir "parası bastırılarak yayınlatılan reklam haberi" olduğunu düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunun avantajı şu olur hakkını yemeylim..

Yazlıkta telefonu olan bir sürü insan var..

1 aylığına gidem diyor..

Verir 90 lirayı girer..

Sonrada kapatmasına felan gerek kalmaz belki..

Ama tabi böyle deyince insanın aklına başka bir yol daha geliyor..

Neden İnternet masrafsız anında kurulup kapatılamıyor.. Yani adam paket alsın 4 gb aylık 30 desin istediğimiz zaman kapatıp açalım..
  • valla tt ozellesti hemen sonra 2 gb gelen kotam 5 gb olmaya basladi bir turlu cozemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Bunun avantajı şu olur hakkını yemeylim..

1 aylığına gidem diyor..

Verir 90 lirayı girer..

Neden İnternet masrafsız anında kurulup kapatılamıyor.. Yani adam paket alsın 4 gb aylık 30 desin istediğimiz zaman kapatıp açalım..

Hocam yazlıkta 1 ay internete girmek için 90 TL + 36 TL (12x3) =126 TL ödenir mi?

Hele de Vodafone'da aylık 7,99 TL'ye sınırsız internet varken

• Valla bu ay ttnete hiç bişey demem..

15 gb net limitsiz kullanıyorum..

40.023.353.105
    (37,275 GB)

3 gündür akşamları download yapıyorum. lost son sezon, prison 2-3-4 indirdim.

hız rapid ile 900 kb bazen 1 mbps..

hız neden düşmüyor bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dallamos

quote:

1 aylığına gidem diyor..

Verir 90 lirayı girer..

Hocam yazlıkta 1 ay internete girmek için 90 TL + 36 TL (12x3) =126 TL ödenir mi?

Hele de Vodafone'da aylık 7,99 TL'ye sınırsız internet varken

Dallamos dediğin doğru, ancak çoğu kesim malesef bu konularda bilgisiz..

Elbette ben yada sen kullanmazsın, bunlar keriz arıyor :) Ancak en azından bir alternatif çıkmış olur..

Ayrıca bu devletin Kurumlarını anlamak zor.

Ortalaması 11 GB olan ülkede verilen 4GB limit ne derece makul..

Sınırsız diye sattığınız internette 15 GB adil kullanım nasıl bir adil kullanım ayarlamasıdır. Hem ortalama 11 gb olacak hemde adil 15 gb olacak..

Ortalama 11 Gb ise sen Limitli internet 10 GB dersin..

Sınırsız içinde 50 gb dersin hayallerin internet servis sağlayıcısı olursun :)

• quote:

Valla bu ay ttnete hiç bişey demem..

40.023.353.105
    (37,275 GB)

en son kontrol günü ayın 20'si.

sen 20'sinden sonra aşmışsın adil kullanım kotasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Valla bu ay ttnete hiç bişey demem..

40.023.353.105
    (37,275 GB)

en son kontrol günü ayın 20'si.

sen 20'sinden sonra aşmışsın adil kullanım kotasını.

Eğer öyleyse ayın 20 nden sonra yükleniriz bizde..

Arkadaştan rapid şifresini aldım..

Günde 5 gb indirebiliyoruz..
  • quote:

1 aylığına gidem diyor..

Verir 90 lirayı girer..

Daha iyi tarifeler yazlık tarzı yerler için;

TTNET’ten kullanıcılara süreli ADSL

• Güzel olmuş

Ücretlere %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir. Paket ücretlerine ilk bağlantı ücreti dahildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 28 Mayıs 2010; 13:47:00 >
  • aylık sınırlı - sınırsız ücretler halen pahalı , gerçekçi KAMPANYA çok az, eğer türk telekom elindeki ADSL için SABİT HAT ZORUNLULUĞU kzonu kaybetsin bakın siz o zaman TT nin gerçek yüzünü + pençelerini...
  • Şaka gibi bir kampanya.

Yazık bu toplumun zaten geneli dar kesimli, Batı'daki insanlarla karşılaştırılamayacak kadar daha kötü koşullarda yaşıyor.
    Bu garip insanları nasıl daha fazla soyarızın peşindeler, ayıp gerçektende.

Ayda 8 TL versinler Vodafone'dan mis gibi bağlansınlar internete. Ayda 5 kere bağlanmak durumunda kalan kişiye bu sınırsız hizmet yeter de artar.
  • TT resmen dalga geçiyor müşteriyle
  • vodafone 7.99tl sınırsız diyorum nokta
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.