SİTEDE YAVAŞLIK VAR BİRDE RUS HACKERLAR İNTERNETİ YAVAŞLATIYORMUŞ... HABERLERDE DUYDUM
quote:
Orjinalden alıntı: xceza94
TTNet'le ilgili midir sizce?Ona göre sövücemde
kesinlikle ttnet ile ilgibi rahatça söv
Verildi...
Bende oyun indiriyodum ilk 7 partını 120 ile falan indirdim 8.'yi indiriyorum şu an ilk başta 14'tü şimdi 30'a çıktı. Bundan sonrada bi part daha var. Partların her biri 400 mb. İnşallah net gitmez.
quote:
Orjinalden alıntı: ali277
SİTEDE YAVAŞLIK VAR BİRDE RUS HACKERLAR İNTERNETİ YAVAŞLATIYORMUŞ... HABERLERDE DUYDUM
yalan bence yavaşlatınca ellerine ne geçicek ruslar akıllı insanlardır boş işlerle uğraşazlar
Ellerine ne mi geçti?:Bi dolu küfür Annelerini sevselerdi böyle işlere kalkışmazlardı
Bende msn e giremiyorum. Sorun ne olabilir acaba oturum açılıyor diyor ama o kadar uzun sürüyor ki en sonunda iptal demek zorunda kalıyorum
Yavaş çok yavaş.Telekoma
quote:
Orjinalden alıntı: xceza94
TTNet'le ilgili midir sizce?Ona göre sövücemde
aynen ya...
yurtdışı zaten ping 1000 lerde falan birde bu internet kopma başladı telefon çalışmıyor bile internet zaten 1024/256 kb/sn bide 770/220 kb/sn oluyor bazen bütün kabloları sökmek geliyor içimden allah belasını versin telekomun açgözlü ..... ler
quote:
Orjinalden alıntı: Zamanın_hükümdarI
quote:
Orjinalden alıntı: ali277
yalan bence yavaşlatınca ellerine ne geçicek ruslar akıllı insanlardır boş işlerle uğraşazlar
HABERDE TÜRK HACKER DA ÇIKTI BİZDE SİTELERİMİZ KORUYORUZ FELAN DİYE AYRICA YAVAŞLATIYORLARMIŞŞŞ...
KANAL 1 DE DİNLEDİM
Türkiye genelinde bir sorun var sanırım. Buyrun 4 mbit internet, testi Ankara üzerinden yaptım, yurt içi durumu böyleyse yurt dışını siz düşünün artık... Yurtiçinde 250 ping de gördük ya, artık ölsem de gam yemem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme