Hiçbir transferimizde böyle düşünmedim ama bunda böyle düşünüyorum.. amrabatın 8 topuzun 9 guizanın 14 m euro olduğu yerde bu adam nasılda 7.5 m lira bonservisle alınır anlamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnasss
Hiçbir transferimizde böyle düşünmedim ama bunda böyle düşünüyorum.. amrabatın 8 topuzun 9 guizanın 14 m euro olduğu yerde bu adam nasılda 7.5 m lira bonservisle alınır anlamıyorum
Çünkü adam ronaldinho gibi eskiden iyi topçuydu. 1 hafta sonra görün böyle futbolcumu olur konuları açılacak demedi demeyin
quote:
Orijinalden alıntı: Brans
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnasss
Çünkü adam ronaldinho gibi eskiden iyi topçuydu. 1 hafta sonra görün böyle futbolcumu olur konuları açılacak demedi demeyin
adam 29 yaşında yani kariyerinin zirvesinde. interde bildiğim okuduğum kadarıyla istenmeyen adam konumunda o yüzden maçlara çıkmıyordu dolayısıyla antrenman ve kondisyon eksikliği var maça koysan şu an adam koşamaz. tez zamanda antrenmanlara başlarsa 1 ay içinde formuna ulaşır ve bu mesajını da sana yedirtir.
Bjk çok değil 2 yıl önce 20 milyona satmayız dediği Q7 yi bedava yollamadı mı ? Aynı hesap adamın İnter e yıllık maliyeti 12 milyon eurodan fazla. 8 de bonservis alsalar 20 milyon artıya geçtik diyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: D C X L
Bjk çok değil 2 yıl önce 20 milyona satmayız dediği Q7 yi bedava yollamadı mı ? Aynı hesap adamın İnter e yıllık maliyeti 12 milyon eurodan fazla. 8 de bonservis alsalar 20 milyon artıya geçtik diyorlar.
Olay bundan ibaret. Sneijder net 6 M euro alıyordu. Vergilerle beraber 10-12 M arası. Doğru düzgün oynatmadığın adamı 7.5 M'a satmak bile başarıdır.
Gaziantepspor'a açıktan para vermekten iyidir..Hayırlı olsun cümlemize..