Şimdi Ara

Intercity 2.el Güvenilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intercity 2.ele güvenilirmi .Sattıkları arabalar filo kiralamadan çıkma arabalarmı.Örneğin şu ilandaki Mercedes temiz gibi duruyor.Km düşük filo çıkması gibi durmuyor.

http://www.sahibinden.com/2005_c180_k_classic_www_intercity2_com-96WQQaXQQ11300824WQQpXQQdisplayitem&keyword=mercedes%20c180

• Bence filo aracı.

Ama filo aracı dediysek bunuda herkese vermezler.

Muhtemelen bir yöneticinin aracıdır yada ne bileyim üst düzey birinin sadece iş yerine gidip gelirken kullandığı araçtır.

Bu sebeplede KM düşüktür gibi düşünüyorum.
  • Filo aracıysa isterse 20 bin kmde olsun yinede istemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: AuToBaN

Filo aracıysa isterse 20 bin kmde olsun yinede istemem

Sebep ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Sebep ?

Şirketti arabaların nasıl kullanıldığını gördüğümden.Yollardaki tüm çukurlara giriyor o arabalar, umursayan yok.
  • Filo aracı olmayıp da yollardaki tüm çukurlara giren bir sürü adam var , daha dün bir 5.20 i yi benim durup öyle geçtiğim bir çukurdan gaz kesmeden geçerken gördüm , süspansiyon hissettirmeyince adam arabaya acımıyo
  • bizde var bi tane filo araci üzerinde cizik olsa servise gider gelir ne de olsa beles....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOD 2. EL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullanıcının diğer ilanlarına girersen çok sayıda C180K sattığını ve hepsinin bir filodan çıkma olduğunu görebilirsin:)
  • İntercity'nin tüm araçlarına güvenebilirsin. 2. el de murat bey var aracın sana seceresini okur. Tüm bakımlarını kendileri yaptıkları için tüm araçların ayrıntılı raporları ellerinde mevcut. yaklaşık 25000 aracı olan firma için sadece erzurumdaki bir galeriye bir seferde 2. elde filo değişiminden gelmiş bir araçlardan 50 tane satabiliyorken ufak hesaplar yapmazlar. Aracı aldığında vuruğunu,kırığını, kronik problemli bir parçası var mı teker teker sayarlar. Fiyatları da toptan satışa yakın olduğu için kartal veya maslak'daki oto pazarlarından kat be kat güvenilir dir.
  • Bu kadar titiz birisiysen 2.el alma o zaman.her arac çukura girer.yahut hor da kullanılmış olabilir.önemli olan masraf olsa da o masrafların tamir edilip masrafsız duruma gelmesidir.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Sebep ?

Şirketti arabaların nasıl kullanıldığını gördüğümden.Yollardaki tüm çukurlara giriyor o arabalar, umursayan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanayaz -- 4 Haziran 2009; 0:26:26 >
  • niye satıyolar aceba artık kiralayan olmuyo mu yoksa bu arabaları
  • quote:

İlan Tarihi 10 Kasım 2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 4 Haziran 2009; 0:26:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ofs911

niye satıyolar aceba artık kiralayan olmuyo mu yoksa bu arabaları

Rent a car da asıl kazanç araçları ortalam 3 yıllık kira periyodu sonrasında satılmasında yapılır. Aracın kiralaması sırasında aylık ödenen meblağlar, aracın amortismanını gerek vergileri gerekse bakım onarımı için sağlar. Kira süresi sonunda ise elde tüm borcu ödenmiş ikinci el araç kalır firmanın elidne. İşte firma bu araçları 2. elde değerlendirerek asıl kazancını sağlar yoksa vasatın üstünde filo kiralama yapan hiç bir firma, kiralamayı yapan firmanın ödemiş olduğu paradan kar etmez, sadece amortismanını sağlar. Kısaca filo kiralam yapan aslından aracın vergi bakım ve asıl değerini taksitle filo kiralamacısı firmaya öder, karşılığında bunu gider göstererek vergi dilimini düşürür (bknz: Aralık ayından tavan yapan oto kiralama kontratları),daha az vergi öder. Filo kiralama yapan ise aracı geri aldığında tüm borçları ödenmiş elinde kendisine çok ama çok cüzzi maliyeti olan bir otomobili 2. el satarak kazancı kar hanesine koyar, yahut yeni araç alıp, kiralayarak o da gider gösterip, vergiden düşer .

• quote:

Orjinalden alıntı: Praetor

quote:

Orjinalden alıntı: ofs911

niye satıyolar aceba artık kiralayan olmuyo mu yoksa bu arabaları

Rent a car da asıl kazanç araçları ortalam 3 yıllık kira periyodu sonrasında satılmasında yapılır. Aracın kiralaması sırasında aylık ödenen meblağlar, aracın amortismanını gerek vergileri gerekse bakım onarımı için sağlar. Kira süresi sonunda ise elde tüm borcu ödenmiş ikinci el araç kalır firmanın elidne. İşte firma bu araçları 2. elde değerlendirerek asıl kazancını sağlar yoksa vasatın üstünde filo kiralama yapan hiç bir firma, kiralamayı yapan firmanın ödemiş olduğu paradan kar etmez, sadece amortismanını sağlar. Kısaca filo kiralam yapan aslından aracın vergi bakım ve asıl değerini taksitle filo kiralamacısı firmaya öder, karşılığında bunu gider göstererek vergi dilimini düşürür (bknz: Aralık ayından tavan yapan oto kiralama kontratları),daha az vergi öder. Filo kiralama yapan ise aracı geri aldığında tüm borçları ödenmiş elinde kendisine çok ama çok cüzzi maliyeti olan bir otomobili 2. el satarak kazancı kar hanesine koyar, yahut yeni araç alıp, kiralayarak o da gider gösterip, vergiden düşer .

vovv harika bir açıklama ama bu kadar teknik tabiri anlamam için bi kac kez okumam gerekecek eline sağlık

• ay fiyata 320d ler var bence onlara bakmalısın...intercity ile ilgili aklınızda bir soru işareti olmasın kendi bünyeleri içerisinde en ufak ayrıntısına kadar herşeyi halledip öyle satıyorlar...
  • intercity gibi büyük firmalardan alınır tabi, en azından üzerinde yapılan her türlü işlemi bilirsin. toyota corolla, focus gibi araçlar alınmayabilir belki ama üst sınıf araçları müdür seviyesindeki insanlar ve ya şöförleri kullandığı için temiz de olur içi.
    ucuz araçları özellikle satışçı kızlar park edip çıkarken mahvediyorlar mutlaka kazası da oluyor
  • Alınmaz diye bir şey yok alınır ben şu anda kullandığım fiestamı intercityden aldım hatta şunu söyleyebilirim birçok yerden daha güvenilir 2. el konusunda ben aracımı alırken bilgisayrdan 0 kmden bu tarafa neyin değişip değişmediğini gördüm ve içimde en ufak bir şüphe kalmadı çünkü araçların bakım periyotlarını asla aksatmıyorlar ben aldığımda bir tanıdığımız vasıtasıyla aldım bana bir miktarda indirim yapmışlardı gayet uygun almıştım aracımı 7 aydır kullanıyorum yaklaşık 10000 km yaptım aldığımda periyodik bakıma soktum başka hiçbir masraf yapmadım mazotu koyup marşa basıyorum ama şuda doğru filo araçları hor kullanılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

Filo aracı olmayıp da yollardaki tüm çukurlara giren bir sürü adam var , daha dün bir 5.20 i yi benim durup öyle geçtiğim bir çukurdan gaz kesmeden geçerken gördüm , süspansiyon hissettirmeyince adam arabaya acımıyo

Aynen. Bunun filoyla felan ilgisi yok. Şöförün kullanım stiliyle alakası var.

Bir de siz ne kadar düzgün kullanırsanız araba o kadar çukura girer. Çok dikkat ederseniz daha çok çukura girersiniz. Tecrübeyle sabittir.

Fazla kafaya takmayıp öyle kullanacaksınız, yoksa sinir hastası olursunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.