Bu arada 2. yarıdan beri izliyorum. Samuel cordoba nasıl kırmızı kart yedi?
İnter hegomonyasını sonlandırmaya yönelik hareketler bunlar.Mafya bile girmiştir artık işin içine italya çok sıktı cidden inter'e ne yapılırsa yapılsın üzülmuyorum.
Hakem %90 kararlarda haklı.Kırmızılarda zaten haklı.Cordoba barajı bozduğunda o atmosferde hakemi baskı altında sanıp veremez diye düşündü ama kendisi yanıldı.Devamında yine gereksiz bir hareket yaptı rakibe 2. sarıyı gördü.
En son Eto'o kendisini yere attı hakem sarı kartı yapıştırınca suratına utanmadan bie itiraz etti.Mourinho orada hakeme oynuyor kafasını vuruyor falan.Helal olsun hakeme valla.Çok güzel yönetiyor maçı.Bugün tüm Inter'li futbolcular Balotelli kadar çirkef Mourinho kadar artist niyeyse.Biraz da kendilerine dönüp baksınlar.Hadi bunların telafisi var da Chelsea maçında aynı zihniyetle sahaya çıkarlarsa o zaman onun telafisi olmaz.
Ayrıca Inter için maç bitmiş değil.Frikikten Sneijder atabilir bir tane.Sampdoria'da gol atabileceğe benzemiyor.Zihinlerinde maçı berabere bitirmişler zaten.
İnter alacak almalı
Pandev
Windows media center'da görüntü kalitesi kötüleşmiş sanki ?
Rakip 10 kişi
Hakem Mazzini'yi de haklı bir şekilde attı.Pozisyon kesinlikle sarı karttı ve 2. sarıdan atıldı.
Sampdoria gerçekten çok ilginç 9 kişiye karşı böylesine rezalet futbol oynanmaz.O kadar yavaş oynarsan 9 kişi tabii ki yorulmaz ve alanları kapatabilirler.Puan için hiçbir şey yapmadılar.
İnter de orta saha yok. Direkt kanatlardan hücuma kalkıyorlar.
Ben bu sampdoria kadar aptal bir takım görmedim...karşı takım 9 kişi sen oyunu onlardan çok yavaşlatıyorsun...sağ taraftan gelip orta yapmaktan başka birşey yapmadılar...biraz öncede 10 kişi kaldılar...böyle takımlara mağlubiyet haktır...inter atsında görsünler kör ebeyi...ben izlerken uyuz oldum...