Arkadaşlar intel turbo boost technolojisinin driver`ini kurmalımıyım kurmazsam bu turbo boost teknolojisini kullanamazmıyım. win7 64 bit işleyim sistemi kullanıyorum!
64 bit için bir çok driver ve güncellemeler eksik ama umarım bulursun yardımcı olmak isterdim :S
quote:
Orijinalden alıntı: vazife
Arkadaşlar intel turbo boost technolojisinin driver`ini kurmalımıyım kurmazsam bu turbo boost teknolojisini kullanamazmıyım. win7 64 bit işleyim sistemi kullanıyorum!
Turbo boost kart ın varsa kur yoksa zaten kuramazsın turbo boost porgramların hızlı çalışmasına yardım eden laptop kartıdır
kurmana gerek yok zaten o kendisi otomatik çalışır
Benim bildiğim Turbo Boost , İntel'in Core i5 ve i7 Cpu'yularında kullanılan bir teknolojidir. Bu chip cpu'yu nun hızını azaltıp arttırak güç tasarrufu sağlar. Diğer yandan cpu'yunun ısınma problemi azalır.
Bu işlemcilerden birine sahipsen kurman çok faydalı olur. Ama cpu'n bu teknolojiye sahip değilse ya kuramazsın ya da kursanda hiçbir işe yaramaz.
Bende aynı dertten müzdaribim.İmzamdaki laptop 64 bit turbo boost kurmak için herhangi bir link bulamadım? yardım edebilecek var mı?