Merhaba arkadaşlar, Acer Aspire 5920 dizüstü pc var. Vistada sorun yaşayınca xp kurdum. Driver konusunda biraz sıkıntı çeksemde nette bulup hepsini yükledim ve sorunsuz kullanıyorum.
Taki projeksiyon cihazı takana kadar. Projeksiyon cihazını görmeyinde aygıt yöneticisinden eksik birşey bırakmış olabilir miyim diye kontrol ettim ve bir tane bilinmeyen aygıt kalmış. Özelliklerine baktığımda bu bilinmeyen aygıt başlıkta yazdığım,
Intel(R)ICH8M LPC Interface Controller -2815 ....
Bu driver için sadece vista sürücülerini gördüm nette, xp için link verebilecek var mı acaba..
Şimdiden teşekkürler.
bir fikri olan yok herhalde..
Merhaba YhB aşağıdaki linklerden indirebilirsin ACER Aspire 5920'nin XP driverlerini
rapid-share nin aradasindaki - tire işaretini kaldır. yoksa linkler hatalı olur. paket halinde XP sürücülerinin hepsi mevcut.. umarım işine yarar Kolay gelsin
Arkadaşlar merhaba ben de bugun bilgisayarımı xp'ye cevirdim ancak bilgisayar yavaşladı sanki.sürücüleri acerpanam.com'dan yükledim.Aspire 5920g T5750 işlemcili modellerde mi böyle bir olay oluyor.yardımcı olursanız sevinirim.Eğer şuanki sürücülerle yukarıda linki verilenleri değiştirmem gerekirse nasıl yapacağım? yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar.
Bir de aygıt yöneticisine bakınca ''intel(R) ICH8M LPC Interface Controller'' yüklü olmadığını görüyorm donanım satırlarında sarı bir soru işareti var.Bu neyin Sürücüsüdür aceba??
bugun ıse sıstemı gerı yukle en koalyı o olur sonra lınktekı dırverlerı kur