Şimdi Ara

İNTEL (R) Graphics Familiy ve GTX 560Tİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzman arkadaşlardan bir ricam ver imzamdaki sistemle birlikte anakartın DVD sinde gelen bir program vardı LUCİD VİRTU diye bu programı kurdum tahmin ediyorum bu program ekran kartına yük binmeyen işlemlerde işlemcinin grafik özelliklerinden faydalanıp PCI da takılı GTX 560Tİ ye giden enerjiyi kesip tasarruf sağlıyor. Bu program driver hatası verdi bende internetten update yaptım İntel in graphics family driver ını kendisi yükledi ve kurdu bios ayarlarındanda her iki ekran kartını enabled yaptım şu an sistem ayarlarında hem İntel graphics family hem de Asus GTX560Tİ olarak iki ayrı grafik kartı gözüküyor? kullandığım işletim sistemi Windows 7 32 bit türçe

Sorum şu;

1- Lucid Virtu yu intel in sürücüsünü yüklememe rağmen neden kurulum hatası veriyor ?

2- Bu program tam olarak ne işe yarar?

3- önemsiz ve ekran kartı gücü gerekmeyen internette gezinme ..vs gibi işlemlerde esas ekran kartını yani GTX560Tİ yi devre dışı bırakıp intel işlemcideki grafik özelliklerinden yararlanıp, oyuna geçtiğim zamanda GTX560Tİ ye otomatik olarak nasıl geçebilirim? bununla ilgili bir program, ayar ...vs var mı?

yardımlarınız için teşekkür ederim.

• bilen bir arkadaş yok mu=---//
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.