Şimdi Ara

Intel QX6700 Extreme Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci yurtdışından alınmadır uluslararası garantisi devam etmekte intel ile telefonda görüşerek garanti hizmeti alınabiliyor kutusu fanı kitapçığı duruyor günlük 1.32 volt ile 3333 mhz veya 1.44 volt ile 3600 mhz kullanılabiliyor 3828 mhz de super pi bitirmiştim hava soğutmayla en son istediğim Fiyat 575 lira takas üst seviye Intel işlemciler ile olabilir hiçbir sıkıntısı sorunu yok keyfiyen satıyorum

Intel QX6700 Extreme Edition

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı satışlar
  • Teşekkürler

• Hayırlı satışlar Oğuz..
  • Teşekkürler abicim

• Hayırlı satışlar kardeş Demek bu parçalardan da sıkıldın
  • Qx6700 için istediğiniz fiyat bana biraz fazla gibi.. sonuçta b3 revizyon eski teknoloji bir işlemci.. şuanda 2. elde 290-260 aralıgında satılan q6600 g0 ların çogu 4ghz ve üstünü rahatça görüyor 3.8ghz civarı stabil çalışıyor aynı zamanda daha az ısınıyor ve daha az güç tüketiyor ( G0 revizyonlar B3 revizyonlara göre cidden üstün bunu kabul etmemek akla aykırı olur..) .. bu arada qx6700 işlemcimi 4-5 ay önce 500 ytl den sattım.. bir iki kerede forumda 400 ytl den satıldığına şahit oldum.. Eğer ciddi anlamda qx6700 ü satmak istiyorsanız ki ben allıcı değilim, fakat ürünü kullanmış (qx6700 , q6600 b3 , q6600 g0 hepsinide elimden geçti) biri olarak tavsiyem fiyatta revizyon yapmanızdır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • size göre fiyat fazla gelmiş olabilir ama benim aklımdaki düşüncemdeki rakkam bu ha birisi alıcı olur onunda aklında kendince rakkamlar vardır konuşur bir ortayı buluruz forumdada alışveriş yaptığımız hiçbi arkadaşımı bu konuda üzmedim hep bi ortak nokta bulduk ayrıca bu güne kadarda kimsenin ilanına fiyatınız az veya çok gibi yorum yapmadım sonuçta malın sahibi ne isterse söyleme hakkına sahip diye düşünüyorum o yüzdende kendi ilanlarımda bu tarz yorumlar görmekte hoşuma gitmiyor. Dediğiniz gibi GO işlemcilerin ısı ve oc potansiyelini inkar eden yok ama forumda farklı işlemcileri insanların acayip acayip rakkamlara ilan açtığını görüyorum ve bu rakam bana normal geliyor umarım yanlış anlamazsınız söylediklerimi amacım kimseyi kırmak veya iğnelemek değil

Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: EcZaNeT

Qx6700 için istediğiniz fiyat bana biraz fazla gibi.. sonuçta b3 revizyon eski teknoloji bir işlemci.. şuanda 2. elde 290-260 aralıgında satılan q6600 g0 ların çogu 4ghz ve üstünü rahatça görüyor 3.8ghz civarı stabil çalışıyor aynı zamanda daha az ısınıyor ve daha az güç tüketiyor ( G0 revizyonlar B3 revizyonlara göre cidden üstün bunu kabul etmemek akla aykırı olur..) .. bu arada qx6700 işlemcimi 4-5 ay önce 500 ytl den sattım.. bir iki kerede forumda 400 ytl den satıldığına şahit oldum.. Eğer ciddi anlamda qx6700 ü satmak istiyorsanız ki ben allıcı değilim, fakat ürünü kullanmış (qx6700 , q6600 b3 , q6600 g0 hepsinide elimden geçti) biri olarak tavsiyem fiyatta revizyon yapmanızdır..

Otorite yine konuşmuş

• talibim 375 ytl yarım tavuk döner + acık ayran ciddi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drifter_Soldier -- 17 Nisan 2008; 16:55:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.