Şimdi Ara

INTEL Q6600 - ASUS P5Q3 DDR3 ANAKART-2*2 GB 1333 MHZ CORSAİR RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    QUAD CORE Q6600 G0 REVİZYON 4 cekirdek işlemci....

arkdslar öncelikle işlemci VID degeri 1.2125 volt...ben 1.24 volt ile 3.0 ghz dan kullandım.. sorunsuz kutulu ve faturalı ama tabiki garantisi bitmiş......ve 4-5 saatlik testide asagıda resimde gorebilirsiniz suphenız olmasın.....elbet daha yukarsına gider ama ben gerek duymadım....suan ise stok hızlarda kullanıyorum....

ANAKART ASUS P5Q3-------P45 CHİPSET VE DDR3 1800 MHZ DESTEKLİ...CROSSFİRE....2*16X....PCİ-EX

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q3/

urunlerın kutuları mevcut ama garantileri bitmiştir....

RAM 2 GB*2 =4 GB DUAL CORSAİR XMS3 1333 MHZ DDR3...2 HAFTALIK VATANBİLGİSAYAR KUTULU VE FATURALI...

TW3X4G1333C9A

...TESEKKRLER...

İŞELMCI VE ANAKART+ RAMİ AYRI SATABILIRIM TABİKİ İKİ URUNDE SATILDIGINDA GONDERECEM...

ANAKART+RAM+İŞELMCİ.....Toplam 320 TL....TAKAS YOK .......FİYATLAR UYGUNDUR...

SATILMIŞTIR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merman -- 18 Eylül 2011; 15:59:55 >

• pm
  • Dediğimi lütfen yanlış anlamayın amacım ilanı baltalamak değil sadece gözünüzden kaçtığını düşündüğüm bir nokta var onu belirtmek istedim. Sizin verdiğiniz sanalmarketim sitesinin linkine göre fan 40 tl ama siz ikinci ele 70 yazmışsınız. Kötü amaçla yazılmamıştır. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ixir1516

Dediğimi lütfen yanlış anlamayın amacım ilanı baltalamak değil sadece gözünüzden kaçtığını düşündüğüm bir nokta var onu belirtmek istedim. Sizin verdiğiniz sanalmarketim sitesinin linkine göre fan 40 tl ama siz ikinci ele 70 yazmışsınız. Kötü amaçla yazılmamıştır. Teşekkürler

arkdasım fan sdece 40 tl birde sogutucu blok 130 tl civarı bakarsan toplam ben 75 tl diyorum 160 tl lik urune :D...lutfen dikkatli okuyun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merman -- 28 Ağustos 2011; 1:11:40 >
  • pm...
  • hayırlı satışlar,pm attım.
  • Pm

Acil cvp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attım takip
  • Thermalright Ultra120 piyasa fiyatı 120-130 lira civarında şu an (teknobiyotikte biraz daha indirmliydi bi ara ) E8400 de çıt çıkarmadan 4,1 GHz de aylarca kullandım (standart fanıyla tabii) 40 liralık bir fanı kastetmiyorum bile. Hayırlı satışlar arkadaşım oldukça makul fiyat sunmuşsun alana şimdiden hayırlı olsun.
  • pm
  • hoca güzelim efsane işlemcili bi sistemi nasıl kıyıpta takaslıyorsunuz yetersizmi kalıyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost recon advanced -- 4 Eylül 2011; 12:55:05 >
  • pm attım kardes.
  • bence attan inip eşşege binmiş gibi olacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19

bence attan inip eşşege binmiş gibi olacaksın

...yaww ben askere gidecem zaten kardesim dusunsun:D
  • hayırlı satışlar
  • Adamım bana verdiğin anakarta resmen hasta oldum.Ekran kartı bakıyorum şu sıralar,aradığım tarz bir şey satıyorsan haber et,kendine iyi bak.

Kendisi yaptığım alışverişten gerçekten memnun kaldığım bir arkadaştır.Umarım bundan sonrakiler de en az benim kadar memnun kalırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reason666

Adamım bana verdiğin anakarta resmen hasta oldum.Ekran kartı bakıyorum şu sıralar,aradığım tarz bir şey satıyorsan haber et,kendine iyi bak.

Kendisi yaptığım alışverişten gerçekten memnun kaldığım bir arkadaştır.Umarım bundan sonrakiler de en az benim kadar memnun kalırlar.

hayırlı olsun ilandaki anakartımı aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalçınyaşar

quote:

Orijinalden alıntı: reason666

Adamım bana verdiğin anakarta resmen hasta oldum.Ekran kartı bakıyorum şu sıralar,aradığım tarz bir şey satıyorsan haber et,kendine iyi bak.

hayırlı olsun ilandaki anakartımı aldın

hayırr o arkadas MSİ P35 anakart satmıstım.....ayrıca benımde kullandıgım en guzel anakartlardan biriydi:(...suan kullandıgımdan tek eksigi ddr2 olması biraz daha eski cihpset olması....
  • hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPPORTCENTER

hayırlı satışlar.

tesekkrler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.