Bildirim
!!!:::....İntel Pentium4 630 3.0Ghz 2MbCache...:::!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: by_ProXy
ARkadaşlar bu işlemciyi almaya en sonunda karar verdim!
Bana bu işlemci için Sata2 ve DDR2 si olan dinamik o.c. sahip bi anakart Önerirmsiniz!!!
Ve sıcaklık sorununu nasıl çözebilirizzzz...!!!
Teşekkürler...!!!
bı kere o ıslemcı p4
p5 dıye bır ıslemcı yok
sana tavsiye edebılecegım anakart asus p5ld2deluxe olabılr
sıcaklık sorunu ıcınde termalright xp120 tavisye ederım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 29 Ekim 2005, 16:09:19 >
-
Bu ne Kardeşim birden şok oldum.internet cafede rezil oldum p5 ne zman çıktı şu başlığı düzeltte gel.
birde teğmen olmuş
-
Arkadaşım Asusun ve bir kaç markanında ona verdiği özel bi ad intel nedense 6 serisi demiş buna ama biz 2mb lıkları p5 die adlandırıyoruz, ben kafamdan uydurmadım bunu!!! İstersen bi daha rezil ol arkadaşlarına!!!!
Hem senden tavsiye istedim eleştri değil dostum!!! -
dostum ne yaparsan yap ısınacak kalite bi bakır sogutucu almanı tavsiye ederim -
sen bu sitede değil her yerde eleştiriye açık olmalısın.kim p5 diye adlandırıyor anlayamadım??? -
ABİ K8 DİYENLER VAR YA
ABİ KASAYI BÜYÜK AL KENDİ SOĞTUCUSU İLE SORUN ÇIKARMAZ..
ASUS YADA MSİ ANAKARTLARDA VAR DİNAMİK O.C
MSİ FİYAT OLARAK DAHA UYGUN ARADAKİ FARKA DAHA FAZLA RAM YADA DAHA İYİ VGA ALIRSIN -
Saol dostum!!!! -
anakart olarak gigabyte a da bak istersen. 915 çipsetli anakartları güzeldir. -
Aynı işlemciyi bende aldım ama ben tercihimi Asus anakarttan kullandım kasa yanımda değil ama sanırım 945 yada 955 chipsetli olanı almalısın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X