Şimdi Ara

Intel Pentium G3258 yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba para biriktirerek kendi imkanlarımla basit bir oyun sistemi toplamaya çalışıyorum. Ekran kartı olarak elimde HD 4650 bulunmakta. Şu an ki sistemim işimi pek görmüyor. Bu işlemci ile bu ekran kartını kullanmayı düşünüyorum sizce sorun çıkartır mı? Oynayacağım oyunlar büyük oyunlar değil CSGO, Team Fortress 2, Minecraft vs. Fazla güç istemeyen oyunlar. GTA 5, BF4 falan düşünmüyorum zaten PS3'de oynuyorum. Tavsiye eder misiniz?

Şu an ki sistemim,
    İntel Pentium 2.5ghz (model numarasını unuttum)
    2GB DDR2 ram.
    Basit bir 775 soket anakart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Merhaba para biriktirerek kendi imkanlarımla basit bir oyun sistemi toplamaya çalışıyorum. Ekran kartı olarak elimde HD 4650 bulunmakta. Şu an ki sistemim işimi pek görmüyor. Bu işlemci ile bu ekran kartını kullanmayı düşünüyorum sizce sorun çıkartır mı? Oynayacağım oyunlar büyük oyunlar değil CSGO, Team Fortress 2, Minecraft vs. Fazla güç istemeyen oyunlar. GTA 5, BF4 falan düşünmüyorum zaten PS3'de oynuyorum. Tavsiye eder misiniz?

Şu an ki sistemim,
    2GB DDR2 ram.

3258 1150 soket
    anakart ta 1150 soket olması gerekir

böyle bir sistem toplayabilirsin

02 - AMD Athlon X4 840 Soket FM2+ Quad-Core İşlemci .http://www.teknofiyat.com/?search=athlon+fm2+x4

03 - A68 yongalı (FM2+ soket) anakart . . . . . . . . . .. . .http://www.teknofiyat.com/?search=fm2%2B+a68

04 - 4GB DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram

• quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

quote:

Merhaba para biriktirerek kendi imkanlarımla basit bir oyun sistemi toplamaya çalışıyorum. Ekran kartı olarak elimde HD 4650 bulunmakta. Şu an ki sistemim işimi pek görmüyor. Bu işlemci ile bu ekran kartını kullanmayı düşünüyorum sizce sorun çıkartır mı? Oynayacağım oyunlar büyük oyunlar değil CSGO, Team Fortress 2, Minecraft vs. Fazla güç istemeyen oyunlar. GTA 5, BF4 falan düşünmüyorum zaten PS3'de oynuyorum. Tavsiye eder misiniz?

Şu an ki sistemim,
    2GB DDR2 ram.

3258 1150 soket
    anakart ta 1150 soket olması gerekir

böyle bir sistem toplayabilirsin

02 - AMD Athlon X4 840 Soket FM2+ Quad-Core İşlemci .http://www.teknofiyat.com/?search=athlon+fm2+x4

03 - A68 yongalı (FM2+ soket) anakart . . . . . . . . . .. . .http://www.teknofiyat.com/?search=fm2%2B+a68

04 - 4GB DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram

Biliyorum anakart da değişecek. FM2'YE pek sıcak bakmıyorum sonradan upgrade sıkıntısı çekerim.

• Bence paranıza yazık sonuçta ucuza alsanız bile satarken zarar edersiniz oyun için işlemci alınacaksa i5 altına düşmeyin derim geri kalan işlemciler oyunu oynatmıyor oynatıyormuş gibi yapıyor :)
  • g3258 iyi bir fiyat persormans urunu. ben fx 6300 kullaniyorum ona yakin bir islemci olmasi gerekiyor. youtube a yaz islemci adini incelemeleri bulursun orada.

• quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

Bence paranıza yazık sonuçta ucuza alsanız bile satarken zarar edersiniz oyun için işlemci alınacaksa i5 altına düşmeyin derim geri kalan işlemciler oyunu oynatmıyor oynatıyormuş gibi yapıyor :)

Dediğim gibi oynayacağım oyunlar belli hardcore oyuncusu değilim. Diğer oyunları zaten konsolda oynuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

Bence paranıza yazık sonuçta ucuza alsanız bile satarken zarar edersiniz oyun için işlemci alınacaksa i5 altına düşmeyin derim geri kalan işlemciler oyunu oynatmıyor oynatıyormuş gibi yapıyor :)

Dediğim gibi oynayacağım oyunlar belli hardcore oyuncusu değilim. Diğer oyunları zaten konsolda oynuyorum.

bende cs go için konuşmuştum zaten 3258 ile kalabalık bir mapte cs go akıcı bir şekilde oynayamazsınız

burası artık çoluk çocuk doldu işlerine gelmeyen herşeyi eksiliyorlar birşey bildikleride yok youtube vidyolarından milletin yazdıklarından besleniyorlar onlara uyupta paranıza yazık etmeyin derim

bu saatten sonra i5 altı işlemciler ölü yatırımdır gereksiz harcamadır bunu bu işi bilen herkes bilir hak verir zaten

amd olarakta çakma çekirdekler olasada fx-6 serisinin altına düşmeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YereDusenAdam kullanıcısına yanıt
    Yeni PC Topla i5 6600 K Yada FX-8350 islemci Al R9 370X'le Cok Rahat Ediceksiniz GTA 5'te ve Butun Oyunlar'da Cok Rahat Ediceksiniz 8 GB RAM Takin Tamam'dir.

• fazlasıyla yeterli becce benim sistem ile ot kalitesi normal diğer ayarların hepsi yüksekte gta 5 35 40 45 arası fps almaktayın son derece akıcı
  • olsa da ctiy car driving oynasam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertan-57

Yeni PC Topla i5 6600 K Yada FX-8350 islemci Al R9 370X'le Cok Rahat Ediceksiniz GTA 5'te ve Butun Oyunlar'da Cok Rahat Ediceksiniz 8 GB RAM Takin Tamam'dir.

Ya troll bu forumu terket.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bütçe olsaydı gönül ister tabiki bi i5 almak. Benim amacım elimdeki ekran kartı ile ucuz bi idare sistem kullanmak. Arada bir CSGO'da Rekabetçi oynuyorum zaten 10 kişilik oyun şu an ki sistemimde 60fps alıyorum. 24 kişilikte 30 fps falan. Bence sorun çıkarmaz ama yine de kafam karıştı.

Asil Trol Sensin Dogru Yol Gosteriyoruz Senin Gibi'ler Yaranamiyoruz i5 Yada FX'le Anca Oynarsin GTA 5'i.

• quote:

Asil Trol Sensin Dogru Yol Gosteriyoruz Senin Gibi'ler Yaranamiyoruz i5 Yada FX'le Anca Oynarsin GTA 5'i.

Kardeşim ben dedim mi GTA 5 oynayacağım diye
    Bi düzgün oku öyle cevap yaz.
    İşlemci uygun mu değil mi?
    Değilse aynı bütçede tavsiye edebileceğin bir işlemci varsa onu yaz. Niye extreme sistem yazıyorsunuz hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YereDusenAdam -- 11 Kasım 2015; 21:07:59 >
    Dostum Tamam GTA 5 Yazmissin'da Ondan Yazdim Simdi Kac Lira Butceniz Var Sordugunuz islemci Size Yeterli Gelmez.

• Sertan-57 S kullanıcısına yanıt
    Biriktirerek alacağım henüz elimde para yok uygun fiyatta İşlemci-Anakart-Ram kombinasyonu yapmaya çalışıyorum. Açıkçası ne kadar uygun olursa o kadar iyi.

Dostum O Zaman Sana i3 4160 islemci Olabilir 290X'i Besledigine Sahit Oldum Bir Tane Türk Kardesimiz Tarafin'dan ispatlanmis Birsey A10 7850 K Bile R9 290X'i Besliyor Bunu'da Yabanci Kokenli Kardesimiz Tarafin'dan ispatlanmis Birsey Ama A10 Alinmaz Yine Pahali.

https://youtu.be/KKR2mTnPEUw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 11 Kasım 2015; 21:34:01 >
    i3 4160 8 GB RAM 250 TL'lik Hesapli Anakart Seceriz Fistik Gibi Sistem Olur A10 7850 K'yi Onermiyorum Yine'de L3 Yoksa Olmaz.

• quote:

• quote:

Şu an ki sistemim,
    2GB DDR2 ram.

Merhaba,
    Haswell Pentium'lar günümüzün orta-alt seviye kartlarıyla kullanılıyor. HD 4650 ile hiç sorun çıkarmaz.
    Ayrıca OC yapmayı düşünmüyorsan ve fiyat farkı çoksa G3220/G3240 da alabilirsin. Aynı işi görecektir.

Bölüme yeni bir troll dadanmış bu arada görmezden gel.

• Eski bir G3258 kullanıcısı olarak sana tavsiyem 860K al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.