Şimdi Ara

İntel pentium g3220 ve 4gb ram ile gtx 1060 3gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim iki masaüstü bilgisayarım var biri memlekette ve sistem özellikleri intel pentium g3220, 4gb ddr3 ram ve 500watt 80+ güç kaynağı.
    Ben bu sisteme mevcut sistemimdeki gtx 1060 3gb ekran kartını idareten memlekette canım sıkılmasın diye geçici olarak takmayı düşünüyorum, bu kombinasyonu internette araştırdığımda pek bir bilgiye ulaşamadım sizce bu sistem ile gta5 ve pubg oynayabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ram yükseltmen gerekli hocam, ultra ayarlarda gta 5 bazen 8 gb ram kullanımını bile geçiyor

• G4400@4,5ghz bile çöp. Ben 1060 6g ile kullanıyorum ama wow için olduğundan sıkıntı olmuyor. Bunun dışında diğer oyunlarda çöp, sendeki işlemci daha da çöp.

• quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

G4400@4,5ghz bile çöp. Ben 1060 6g ile kullanıyorum ama wow için olduğundan sıkıntı olmuyor. Bunun dışında diğer oyunlarda çöp, sendeki işlemci daha da çöp.
    Zaten 10-15 gün falan kullanacağım sonra geri sökeceğim, işlemci çöp de idare etmez mi hiç? Ona göre taşımayacağım boşuna uğraşmayayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

ram yükseltmen gerekli hocam, ultra ayarlarda gta 5 bazen 8 gb ram kullanımını bile geçiyor
    Kaldırsın yeter kafasındayım aslında ama ram sıkıntı çıkarır diye tahmin ediyorum ben de. Peki 4gb ddr3 rame kaç para verilir sizce? Alırsam da ikinci el alırım.

• Oynanır. Oynamakta sıkıntı yok. Ama darboğaz yapar. Sanırım bu çok da problem değil.

• L.J kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.