Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 INTEL PENTİUM CORE2DUO E4400 2.0 GHZ İŞLEMCİ Satın Al 11 Eylül 2012 11:31 1 1 INTEL PENTİUM CORE2DUO E4400 2.0 GHZ İŞLEMCİ Sorunsuz kullandığım E4400 çift çekirdek işlemcimi laptopa geçiş yapıp masaüstümü dağıttım için satıyorum.Kesinlikle hiç bir problemi yoktur.Fanı ve soğutucusuyla beraber verilecektir ve bırakın overclock yapmayı nasıl yapıldığını dahi bilmiyorum zorlanmamış temiz işlemci. İşlemci Tipi:Intel Core 2 Duo İşlemci Hızı:2.0 GHz Soket Tipi:Soket 775 Veri Yolu Hızı:800 MHz Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK THE QUARRY XBOX [SATILDI] Türk Telekom Prime Kodları [SATILDI] Satılık PS Plus Extra/Deluxe Tüm Haklarıyla SATILIK Cinemaximum Bilet Kodu
Satılmıştır.Teşekkürler. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK THE QUARRY XBOX [SATILDI] Türk Telekom Prime Kodları [SATILDI] Satılık PS Plus Extra/Deluxe Tüm Haklarıyla SATILIK Cinemaximum Bilet Kodu