Şimdi Ara

---Intel Penryn Ailesi Çıkış Fiyatları---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyatlar bakalım ne kadar geçerli olacak Q9450 nin Q6600 ün tahtına oturacağını şimdiden söyleyebiliriz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 26 Eylül 2007; 0:07:54 >

• fiyatlar çok uygun görünüyor
  • evt çok uygun
  • Fiyatlar sudan ucuza benziyor ama tr'ye geliş fiyatları ne olur acaba.
  • evet, fiyatlar çok uygun performans nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FalconRock -- 25 Eylül 2007; 23:28:28 >
  • Ucuz gözüküyor hakkaten yanlışlık olmasın
  • Ucuz mu?

Ben bi işlemciye 150$ dan fazla para vermem arkadas. Ekran kartinada 250$ dan fazla vermem.

E6550 ile Qx9650 nin normal kullanimdaki farkini sadece testler ile anlayacaksam yemisim islemcisini ya. Ona verecegim para ile 4 lü Raptor Raid yaparim. Ondan sonra 8 tane Qx9650 li PC gelse 10Gb lik veriyi benden daha hizli kopyalayamaz. Ya da 5Gb lik oyunu benden daha hizli kuramaz. Benim performanstan anldigim budur. SPi mis, 3D06 imis cartmi curtmus benim umurumda degil. Tabii umurunda olanlarada saygimiz sonsuzdur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 45nm üretim tekniğinin uygulanması birim maliyetlerin düşmesine sebep olacaktır ve intel daha az maliyetle daha çok işlemci üretebilecektir bu fiyatlar ocak 2008 itibariyle büyük ihtimal geçerli olacak
  • Fiyatlar gayet güzel... Yine quad ile dual core kapışması olacak... 2.5 luk quadmı yoksa 3.16 lık dualmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yakuza52

Ucuz mu?

Ben bi işlemciye 150$ dan fazla para vermem arkadas. Ekran kartinada 250$ dan fazla vermem.

E6550 ile Qx9650 nin normal kullanimdaki farkini sadece testler ile anlayacaksam yemisim islemcisini ya. Ona verecegim para ile 4 lü Raptor Raid yaparim. Ondan sonra 8 tane Qx9650 li PC gelse 10Gb lik veriyi benden daha hizli kopyalayamaz. Ya da 5Gb lik oyunu benden daha hizli kuramaz. Benim performanstan anldigim budur. SPi mis, 3D06 imis cartmi curtmus benim umurumda degil. Tabii umurunda olanlarada saygimiz sonsuzdur

çok güzel söylemişsin dost

• fiyatlar gerçekten güzelmiş
  • en ucuz rakam 160 $ oda dualcore nesi ucuzki ben anlıyamadım bunların bordlarıda 300$ olur herhalde intel sömürge oldu baştan başa
  • Fiyatlari iyi baya da zaten bu islemcilerin simdiki Quad ya da Duo'lardan cok asiri bi farki yok testlerde goruldugu uzere ayni clock'ta %5 gibi bisey farkediyordu... Fiyatlar da ona gore, normal yani.
  • fiyatlar iyi ama performans açısından benim işlemçime çok bir fark atacaklarını sanmam bu işlemçiyle devam.
  • evet fiyatlar böyle olursa bir tane 4 cekirdek alıpta o/c etmemek aptallık olur bence :)
  • Piyasadaki 2.33GHz'lik E6550 175.99$, 2.66 ghzlik E8200 163$.
    Pahalı diyen arkadaşlar başka işlemcilere bakacak, bu teknolojinin fiyatı bu.
  • Q9450 fiyat+performans acısından en uygunu olur bence
  • Fiyatlar ideal gibi görünüyor.AMD nin phenom atağını şimdiden kırmak için yapılmış bir strateji olabilir.Ama şunu da gözden kaçırmamak gerekir.Eğer AMD 1.9 Ghz barcelonayı 347 dolara satışa sunmuşsa (newegg.com) phenom ile gelen masaüstü işlemciler fiyat konusunda intelin bu atağına yanıt verebilecek düzeyde olacaktır.
  • gerenkk yok
    120 dolara düşünce 6750 nizi alın artan parayla raid 0 yapın arkadasın dediği gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

fiyatlar gerçekten güzelmiş

Allahtan güzel fiyatlar,bir ev kullanıcısının bu Penry işlemcilerinden alması bence mantıksız ve de para kaybı şimdiki C2D ları %100 verimli kullanamıyoruz daha,İntel insanların cebindeki paraları bir an önce almak için ellerinden geleni yapıyor bu bakımdan bir İntel kullanıcısı olarak İntel in stratejilerini hiçbir zaman takdir etmedim ve de etmeyeceğim görünüşe göre.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.