Reuters beyinsiz olduğu için olabilir, kimse %10 Verime olduğuna inanacak kadar aptal olamaz. Türkiye gibi liyakatsiz yazarlar mı sızdırmış bunu? Benim bildiğim reuters köklü 1850 cart curt şirketi, Koskoca şirket 2 + 2 = 5 diyorsa ben onun niyetinden şüphe ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Intel Panther Lake üretimi tehlikede: 18A mimarisi sınıfta kaldı (2. sayfa)

-
-
Silicon_Fly'in son twitlerine bakın,
Twiterda takip ettiğim bütün Chip ile ilgilenen adamlar reuters ve sızıntılar ile dalga geçiyor şuanda, Az önce timeda çıktı "Reutersin sonraki sızıntısına göre, Intel'in verimliliği kaç olacak" %15-%10-%5, "Bence %5 reuters için yeterli" 😂
"%10 fazla olmuş, Ben %2.456 bekliyordum"
Allah reutersin yüzünü güldürsün, Bende çok güldüm.
Meme haline gelmiş çoktan.
%10 imkansız + Askeriye için kullanılacak bu çipler. Çoktan bilinirdi bu.
Ben de iddia ediyorum, Tsmc'nin A16 süreci %0.25 Verimde, Adam çıkıp bunu haber yapıyor "Iddialar göre Tsmc A16 %0.25 verimde" diye. Iddia mı? Evet ama bu hiç bir şeyi doğrulamıyor. Ayrıca 3 ay sonra kanıtlar ile %70 Verimde seri üretim ile doğrulansa bile, Bu "Sahtecilik" değil "Kişisel analiz" oluyor 😀
Bku çıktı artık bunun.
Bu basit bir algı ve imaj operasyonu, kimler tarafından düzenleniyor acaba, Kâr amacı gütmeyen baş harfi Tsmc olan şirket mi yoksa baş harfi Samsung olan şirket mi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu haberlerin hepsi 90% patlayacak, zaten 18A için hedef 2026'nın ilk çeyreği. Bu süre zarfında Nova Lake'den önce Arrow Lake refresh çıkacak, AMD'ci sevindirmek amaçlı bir haber o kadar. Intel Foundry sanıldığı kadar aciz değil şu anda, verimlilik olarak 2 nm konusunda Samsung'dan öndeler.
-
iyi olmuş. beceriksiz şirket zaten yapsaydı şaşırırdık. umarım batarlar
-
boş yapıyorsun. amd intel yok diye fiyatları niye arttırsın. intel ile amdyi karıştırma
-
Demiştim demesini sevmiyorum ama hiç şaşırmadım, böyle bir açıklama beklediğimi önceki haber başlıklarında maalesef belirtmiştim.
Umarım Intel tamamen çökmeden birileri n'apıyorsunuz arkadaşlar deyip şirkete asıl yük olan finans kliğini temizler. :)
-
Sen ne dersen oluyor. matematikselll ne derse oluyor. Ben yıllardır ne dersem tersi oluyor.
Demek ki meymenetsizlik bende :)
Tamam çok az bilen, hayatı itlik serserilik içinde geçmiş boş beleş bir adamım da bu kadarı da fazla yani. Ulan bir adamın her işi mi ters gider yahu. Bütün aile mavi gözlü, dağ gibi adamlar-kadınlar bir ben kahverengi göz, kel, fodul, tipsiz biri olarak çıkmışım aralarından.
Hadi yıllar içinde tipsizliğe alıştım bari işim yaver gitse o da yok. Her işim ters gidecek illa.
Geçen arkadaşım baktı parasızlıktan keyifsizim dedi karpuz getirdim yarah da yiyeh. Tamam dedim dolapta soğuturuz, yanına da beyaz peynir, bir de ayran on numara masa kurarız.
Karpuza bıçağı vurdum ki kabak oğlu kabak. Kel kelek. Benden daha kelek çıktı. Hay böyle şansın deyip balkondan atıyordum nerdeyse. Everyman has a breaking point yani.
Bari şeytan tüyü olsaydı o da yok. Gören hatun yönünü değiştiriyor. İntel zaten nanay. Vallahi bıktım ya. İmreniyorum sana haberin olsun. Biraz da kıskanıyor olabilirim.
-
Sürekli haklı çıkmak da yorucu oluyor üstat, aslında cehalet mutluluktur yahu, ne halleri varsa görsünler.
Bu arada, ben de tasvir ettiğinden halliceyim, önemli olan iç güzelliğidir ama insanın dışının karamelle kaplı olmasında da sakınca yoktur düsturuna katılmıyorum.
Fikirlerinize katılmasam da oları ifade edebilmeniz için Amd işlemcimi bile veririm.
Karpuz bazen kabak görünse de tadı güzel olabiliyor hemen atmamak gerek, sen genetikten anlıyorsun, albino karpuz sendromu diye bir mevhum var mıdır, yoksa da şimdi olsun?
-
-
Trump %10 Verimi olan bir Node için neden bu zahmetlere giriyor ki? Ben anlamadım biraz anlat hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X