Şimdi Ara

İNTEL MOBİL CELERON M520 1.6ghz SORU SORABİLİRMİYİM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler laptopumda bu işlemci var. bana iyi gibi geldi siz tavsiye edermisiniz forumda arattım pek bilgi ye ulaşamadım. yani sadece ofis ve internet için lazım oyun oynanmıyor bu laptopta oynansa bile küçük oyunlar.
    işlemci özellikleri
    CPU BUS HIZI 533
    CPU ÖN BELLEK 1024mb
    işlemci de bide intel core duo çipseti var galiba... Bu celeronların teknolojisi böyle sanırım. celeronlar ile ilgili bilgilendirecek bi arkadaşım varmı forumda?
    birde CELERON M 440 ile CELERON M 520 nin hızları aynı gözsteriliyor ikisininde 1.6 GHZ aklım karıştı doğrusu...
    şimdiden teşekkür ederim
    ayrıyetten cpu-z programı ile sisteme baktığımda şunu gördüm. PROCESSOR- intel mobile core 2 duo t5200 SPECİFİCATİON da CELERON M 520 yazıyor. Yani bu celeronların mimarisi aynımı core 2 duo larla?

LÜTFEN SİZİN GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VAR BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIM BENİ BİRAZ BİLGİLENDİRSİN
    iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakman -- 31 Ağustos 2007; 22:22:49 >

• Elindeki cihazda 65 nm. ile üretilen iyi bir işlemci var. Fakat tek çekirdekli ama 64 bit desteği var. Bunlardan sonra çıkan Core Solo T1300'den daha iyi sayılmaz tabi.
  • Bnede Celeron 370 M var berbat sendekiler yeni mimari benimki dothan çekirdekli internet falan anca yetiyor.
  • evet hocam benim celeron 65nm baktım. cpu-z den keşke bunda çift çekirdekli 32 bit olsa daha çok işime yarardı
    ya gayet memnunum ben aslında vista yerine xp prof. yüklesem bayağı performans farkı olacak sanırım vista da bile çok iyi performansı sadece açılırken biraz geç açılıyor laptop o kadar. aynı anda bayağı bir offiice ve net sayfası açtım herhangi bir yawaşlama söz konusu değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.