Şimdi Ara

Intel Management Engine Interface çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
5.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi Intel Management Engine Interface driverı yüklediğim halde çalışmıyor ünlem işareti çıkıyor sorunda bundan sonra başlıyor.

Bilgisayarı kapattığımda ekran kapanıyor mause klavye kapanıyor ama bilgisayar kasası kapanmıyor. Fanlar çalışmaya devam ediyor. Bilgisayar ısısına bakıyorum 35 40 arası.

Power tuşu ayarlarına baktım düzgün,biostan power ayarlarına baktım oda düzgün. Bios pilini çıkarttım taktım,ram slotları değiştirdim pc iç temizliğini yaptım biosu da son versiyona güncelledim ama yok.

En son çare olarak format atayım belki düzelir dedim yine olmadı. Bilgisayarda daha önce böyle bir şey yoktu 1 senedir hiç bir sıkıntı yaşamadan kullandım sabah bilgisayarı açtım bu hata ile karşılaştım.

Lütfen yardım edin arkadaşlar kafayı yemek üzereyim forumda bir sürü konuya baktım ama çözümü bulamadım.

• yok mu bilen arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun16 -- 27 Ağustos 2014; 12:46:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de aynı sorun vardı. Problemi bios u flashback den güncelleyerek çözdüm. Daha önce bios u kendi programı yardımı ile windows ortamında güncelliyordum. Asus anakartın bios flashback özelliğni kullanarak pc kapalı iken güncelledim ve intel managament deki sarı ünlem işareti ortadan kalktı ve pc artık nomal bir şekilde kapanıyor.

Asus h87-m-pro anakarta göre yaptığım işlemler.
    Bios sürümü ile flashback için gerekli programı asus un sitesinden indirdim ve usb flashdisk e attım. Daha sonra gerekli programı usb den çalıştırdıktan sonra program indirdiğiniz bios sürümünü görüyor ve ismini otomatik olarak değiştiriyor.

Son olarak pc yi kapattıktan sonra hazırlamış olduğumuz usb flashdiski anakartın bios flashback yuvasına yerleştirip gerekli düymesine basmanız (bende kasanın reset tuşuna biraz basılı tutunca başladı) ve kasanın power ışıklarının sönmesini yada usbnizdeki ışıkların sönmesini beklemeniz gerekiyor.İşlem bitince de pc nizi açabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanruscuk -- 18 Mayıs 2015; 13:18:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.