Şimdi Ara

##İNTEL İŞLEMCİLİ SİSTEM TAVSİYELERİ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.305
Cevap
0
Favori
52.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: İbrahim_869

arkadaşlar ben şuan P4 1,9GHZ 512 MB SD RAM ASUS ANAKART 40GB HARDDİSK FX5200 EKRAN KARTI m var.Yüzde 70 iniz şuan gülüyorBenim kasam casper alfa eski gri-beyaz kasa.Şimdi ben;
    İntel Dual Core 2 E6400

Gıgabyte DS3

1gb ddr2 667mhz ram

XFX 7600GT

alıcam ama benim bir arkadaşım kasanın değişmesi gerekiyor dedi.Yoksa işlemcin yanar dedi.Ben birşey anlamadım dahamı delikli olması gerekiyor?:)Yeni kasa alacaksın dedi.Ve benim kasam oldukça büyük:)

Ve Bende fotoğrafını çektim kasamın birde siz bakın
    bu yukardaki işlemciye uyarmı?

Resimleri göstermezse linkleri sağ tıklayıp farklı kaydet i seçin.

Kasamın Resimleri;

http://goldpunch.kayyo.com/pc1.JPG
    http://goldpunch.kayyo.com/pc2.JPG
    selam kasanız atx ıse sıgar ama psu degısecek

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN

• TAMAMIYLE OYUN İÇİN TOPLADIM BEYLER SİZCE NASIL KAFAMIN KARISTIGI YERLER VAR :)) plz helllpppppp

İNTEL CONROE E6600 349$ +

ASUS P5W DH DELUXE ANAKART 249$ + ama (p5b olabilimi ? wireless için alinirmi) yorum plzzz

Corsair XMS2 2x1GB DUAL 345$ +

SAPPHİRE X1900XT 385$ + ( bunda XTX düşiniyim mi )

WESTERN DIGITAL 150GB 10.000rpm SERIAL ATA RAPTOR DISK 279$ (biraz tuzlu gibi ama baklaım o günkü durumuma ) raid0 yap diyorlar 7200rpmli 2 hdd yi sizce ne yapayim haala aradayim :(

LG L1970HR-BF 19"LCD MONİTÖR 393$ (bunda hala kararsizim CRT mi alsam samsung 977 MD .. ) sizce beyler ?* oyun oyun oyunnn ms2 vadediyor lg uyarmı ?

LG H10N SİYAH DVD RW 42$ + bunu arkadas dedi ...

THERMALTAKE TSUNAMI ATX KASA 139$ +

Tagan EasyCon 580W GÜÇ KAYANĞI 161$ +

bakalım neler olacak

beyler sordugum soruları cevaplarsaniz cok sevinecem haftasonuna kadar düzenlemem sart ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kW -- 20 Eylül 2006; 4:46:02 >

• kasa olarak aopen h600 b28 düşün o kadar da cok fark olmaması gerek en azından 400 w hazırda bekler ... ileri dönük biir kasan olur yani

quote:

Orjinalden alıntı: mrtolga

O/C yapmıyacağımdan msi yeterli olur denmişti ve aralarında 60$ gibi bi fiyat farkı olunca msi ı seçtim ama dediğim gibi aklımdada p5b ve ds3 kaldı açıkcası :)
    Kasa olarakda AOPEN H600B-12 dahamı iyi olur acaba gerçi bu modeli 300W ?

• kW bütçen baya geniş sanırım. O zaman ekran kartını XTX yapailirsin. Raid yapacaksan P5B almayacaksın çünkü raid desteği yok ( teorikte var da yok işte ) Raid yapmayacaksan ( ki o disk ile gerek yok raid'li gibi maşallah ) P5B al wireless için o kadar fark verilmez, illa istiyorsan sonradan alırsın bi wireless kartı.

DVD-R'ı ASUS ya da bulabilirsen kutulu NEC al hatta çok paran varsa PLEXTOR al ama sırf zevk için yoksa ASUS'da yeter.
    Samsung 120GB SATA2 - 66 USD + KDV
    Palit 512MB GeForce 7900 GT Sonic - 347 USD + KDV
    AOPEN H600B-B28 400W - 100 USD + KDV

Toplam 1028 USD + KDV

Böyle bir sistem almayı düşünüyorum sizce nasıl değişiklik yapılabilecek bi parça görüyor musunuz?
    My nigga, we the last ones left
    But life goes on
  • O/C yapmayacaksan anakart iyi ama yapacaksan alma hatta bence hiç alma ASUS P5B al ( RAID de yapmadığını farzediyorum.)

RAM'i 2GB'a çıkarırsan iyi olur. O işlemci ve ekran kartını aldıysan tam olmalı.
    abicim vallah söyle diyim ben bir sistem topladımmı o sistem beni söyle böyle 2-3 yıl idare etsin diye düşünüyorum en son 2004 kasımda topladım şimdi bi daha topluyorum ... yani anlayacagin 2-3 yıla bölünmüş bir parayi düşün

neyse gelelim sadete para için değil xtx neden sadece mhz si mi ii ? bide ram 512 sanırsam .. p5w dh delüxe de karar verdim .. raid yapayim mi yoksa wd kalsın mı ? o karar onemli değil esasen dvd-r bana kalsa normal whiter bile işimi görür .. ama arasinda fiyat farkı yok gibi ...

monitör için bir yorum yapmamıssın lg mi samsung mu lg oyunlarda istenilen performansı veriyormu ? fps oyunlarında heleki ... ?

quote:

Orjinalden alıntı: shadowparty

kW bütçen baya geniş sanırım. O zaman ekran kartını XTX yapailirsin. Raid yapacaksan P5B almayacaksın çünkü raid desteği yok ( teorikte var da yok işte ) Raid yapmayacaksan ( ki o disk ile gerek yok raid'li gibi maşallah ) P5B al wireless için o kadar fark verilmez, illa istiyorsan sonradan alırsın bi wireless kartı.

DVD-R'ı ASUS ya da bulabilirsen kutulu NEC al hatta çok paran varsa PLEXTOR al ama sırf zevk için yoksa ASUS'da yeter.

• Monitör için yorum yapmadım çünkü harcım değil Hayatımda ne LCD kullandım ne de kullanan gördüm :( Ama nette gördüğüm kadarıyla tavsiye philips yöünde. Bildiğim kadarıyla tavsiye ise class 1 olamsına, yani o ölü(karanlık,aydınlık,rankli) piksel garantsine ve görüş açısına dikkat et yeter. Bunun için en iyi yol da görerek almak.

XTX, XT meselesinde ise para varsa die dedim açıkcası çok bir fark yok aralarında. Sen yeniden sistem yapana kadar DX10 Shader4.0 vs. fazlasıyla oturmuş olur ve değiştirirsin o zaman.

Valla alabiliyorsan iki tane raptor al raid yap. Ama biri de işini görür. Dersen ki iki seagate/samsung vs. raid mi, raptor tek mi? Raptor tek derim

Seçtiğin kart güzel ama seçme sebeplerini merak ettim yani raid yapmak dışında başka bir sebep varsa abes kaçar, bence tabi

• arkadaşlar 1500 ytlye sistem topplucam ne topluyayım yardımcı olursanız sevınırım cunku yazdıgınız sıstemlerden tam anlamıyla ozellıklerını bılmedıgımden anlamadım bıde bu bılgısarda photoshop coreldraw kullanılıcak ona gore bı makına ıstıyorum ılgınıze ve alakanıza tesekkurler

quote:

Orjinalden alıntı: shadowparty

Monitör için yorum yapmadım çünkü harcım değil Hayatımda ne LCD kullandım ne de kullanan gördüm :( Ama nette gördüğüm kadarıyla tavsiye philips yöünde. Bildiğim kadarıyla tavsiye ise class 1 olamsına, yani o ölü(karanlık,aydınlık,rankli) piksel garantsine ve görüş açısına dikkat et yeter. Bunun için en iyi yol da görerek almak.

XTX, XT meselesinde ise para varsa die dedim açıkcası çok bir fark yok aralarında. Sen yeniden sistem yapana kadar DX10 Shader4.0 vs. fazlasıyla oturmuş olur ve değiştirirsin o zaman.

Valla alabiliyorsan iki tane raptor al raid yap. Ama biri de işini görür. Dersen ki iki seagate/samsung vs. raid mi, raptor tek mi? Raptor tek derim

Seçtiğin kart güzel ama seçme sebeplerini merak ettim yani raid yapmak dışında başka bir sebep varsa abes kaçar, bence tabi

• psu yu 1 yıl önce değiştirdim kasam çok büyük yani normal şuanki casper era ların kasasından bile büyük.
    bu arada psu on/off lu.Yani eskiden on/off u yoktu:)
    Core 2 Duo E6600
    2x 1GB Kingston DDR2 800Mhz Ram

imzamdaki sistemi yukardakilerle yenilemek istiyorum o/c potansiyeli nedir yorum bekliorum arkadaslar

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostNdumb -- 20 Eylül 2006; 23:48:01 >
    AOC E2352PHZ, SilverStone Raven RV03, İ7-960&CNPS8700NT,Asus Rampage III gene, 6GB (3x2048MB) T/C Kit PN -OCZ3P1333LVA6GK ,Gigabyte GTX570 SOC, WD6000HLHX, HPC-450watt-H12S, ZM-MFC1 Fan cont, Sony/Nec DVD RW 7170 SATA, Acer AS5920G-602G25MN üzerine T9500_2X2gb Ocz 4-5-5-13_WD Scorpiablack 16Mb 7200rpm 320gb hdd_ 256Mb 8600GT
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

P5wdh deluxe 975 chipset
    Core 2 Duo E6600
    2x 1GB Kingston DDR2 800Mhz Ram

imzamdaki sistemi yukardakilerle yenilemek istiyorum o/c potansiyeli nedir yorum bekliorum arkadaslar

edit: imla

bileşen/ler güzel potansiyel senn potansiyeline kalmış (ben pek ümitli değilim senden açıkcası )
    ASUSTEK EN7600GT/2DHT(128Bit)256MB SLI 16X
    200 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 16MB ST3200820AS
    FEEL HURRICANE II USB ATX KASA SIYAH 460W
    1.44 MB SONY DİSKET SÜRÜCÜ SİYAH
    LG 48XCDRW 16X8X16X DVDRW 6X DL 5X DVDRAM SIYAH
    LOGITECH LX700 LAZER KLAVYE+MOUSE USB SİYAH

Genel Toplam (USD) 1.481 KDV İÇİNDEDİR arkadaşlar

güncel fiyatımızdır ilgilenen olursa bana pm atabilirler

İmzamdaki sistemi komple yenilemek istiyorum bunun içinde sizlerden yardımı isteyecegım. Kullanacagım bılgisayarda genel olarak (4-5 saat ) photoshop calısacagım oyun bılgısayarından zıyade ıs amaclı kullanım ıcın alacagım.bana alacagım parcalar konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Birde alacagım parçaları hangi firmalardan alabilirim. fırmada aradıgım saygın guvenılır olması.herhangı bır arıza durumunda magdur olmamam.

Sectıgım bazı parçalar.

İşlemci = İntel E6600 conroe 2,4 ghz 1066 fsb (gigatek de 349 dolar - dfs bılgısayarda 336 dolar KDV hariç)

Hdd = 250 gb samsung 7200 rpm sata 2 85+ kdv

Ram = sızın goruslerınıze bırakıyorum (dfs bılgısayar da verıtec 1 gb 800 mhz 110 + kdv ye var nasıldır bu ram acaba ?)

anakart = sızın goruslerınıze bırakıyorum .

Ekran kartı = sızın goruslerınıze bırakıyorum ( cok extreme bısı olmasada olur gıgatek de sapphire x1600xt avivo var 142 + kdv ye bu nasıldır )

Kasa = kasa olarak Nzxt nin 2 adet kasasını begendım firebal da ve dfs bilgisayarda mevcut.hangisi daha randımanlıolur hem sogutma acısından.birde bu kasalardan herhangı birini alsam bile on - arka - yan kapaktakı 120 mm lık fanları verıyorlar mı ? cunku bende ona gore kasa fanı alacagım.

Kasa 1 =http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=GENZ-011

Kasa 2 =http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=GENZ-006

Birde bu sisteme ;

560 watt silverstone psu

zalman cnps 9500 led işlemci sogutucusu alacagım bunlar kesın.

Bu parcaları hangı fırmalardan alabılırım ? dusundugum psu - cpu sogutucu - kasayı fıreball dan almak

hdd + işlemci + ram + anakart bu uc parcayıda dfs bılgısayardan almak.(dfs bılgısayar nasıl saglam mıdır guvenılır mı ?)

Not = toplayacagımız bu sıstemde kesınlıkle overclock olmayacaktır arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tauris -- 21 Eylül 2006; 13:54:47 >

Klansavasları - w6,w9

• cvp yokmu?

Orjinalden alıntı: erhanercan

INTEL C2DUO E6600 2.4GHz 1066MHz 4MB 64BIT 775p
    ASUSTEK P5LD2SEC I945P DDR2 SES+GLAN+SATA2 16X
    1 GB DDR2 533 MHz (TWINMOS DUAL 1X1GB) 2 Adet
    ASUSTEK EN7600GT/2DHT(128Bit)256MB SLI 16X
    200 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 16MB ST3200820AS
    FEEL HURRICANE II USB ATX KASA SIYAH 460W
    1.44 MB SONY DİSKET SÜRÜCÜ SİYAH
    LG 48XCDRW 16X8X16X DVDRW 6X DL 5X DVDRAM SIYAH
    LOGITECH LX700 LAZER KLAVYE+MOUSE USB SİYAH

Genel Toplam (USD) 1.481 KDV İÇİNDEDİR arkadaşlar

güncel fiyatımızdır ilgilenen olursa bana pm atabilirler

overclock fln düşünüyorsan o anakartla zor P5B öneririm 965chip setli
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.