saol troqx pekı 7900 gs ıle 7900 gt arasında cıddı bı fark war mı
7900gt 24pp, 7900gs 20pp saat hızları olarak da 7900gt biraz önde ama bu fiyata az da olsa 7900gt gibi bir kart almak var (ben de gt olmasa kesinlikle gs alırdım )
ram fiyatları alı başını gitti geçen ayın ortalarında bence sen 1gb ram al (tek parça) fiyatlar ucuzlayınca yanına 1gb daha alırsın eğer ram fiyatları "eski değerine dönerse" 30-40$ arası karın olur
Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır bu işlerle uğraşamıyorum ve şimdi bir arkadaşıma pc toplayacağız fakat 2 tane aynı bilgisayardan alıcaz.ALmışken orta seviye üstü olsun istiyoruz.İşlemci,anakart,ram,256 mb lik ati ekran kartı ,250 gb hdd ve psu tavsiyelerinize göre hareket edeceğiz.Tavsiyelerinizi merakla bekliyoruz,teşekkürler
saolun 1 gblık kıngston sectım simdi ıntel bı ıslemcı kaldı e6600 ın fıyat cıvarlarında ondan ıı ne var?
bunları buldum yanlız bunların fıyatlarını bılen varsa yada bunları temın edebılecegım adres bılen war mı?parcalar yorumlara hala acıktır sımdı sadece ıslemcı kaldı her sey ıcın saolun
quote:
Orjinalden alıntı: SharpSnip
Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır bu işlerle uğraşamıyorum ve şimdi bir arkadaşıma pc toplayacağız fakat 2 tane aynı bilgisayardan alıcaz.ALmışken orta seviye üstü olsun istiyoruz.İşlemci,anakart,ram,256 mb lik ati ekran kartı ,250 gb hdd ve psu tavsiyelerinize göre hareket edeceğiz.Tavsiyelerinizi merakla bekliyoruz,teşekkürler
Arkadaşım, fiyat belirt de ona göre bişeyler yazalım ayrıca sadece kasa mı_?
işlemci: Intel Core2Duo E6600 2.4GHz 1066MHz 4MB işlemci soğutucusu: Arctic Cooling Alpine 7 anakart: Gigabyte GA965P-DQ6 güç kaynağı: Enermax Liberty 500 W PSU ATX V2.2 20+4 PIN bellek: Kingston 2048 MB 667 MHz (1024x2) Dual Kit ekran kartı: Sapphire Ati Radeon X550 PCI-E 256MB sabit disk: Seagate 320GB 7200.10RPM SATAII NCQ 16MB kasa: Thermaltake VA3000SWA Tsunami dvd yazıcı: Nec 4571 48x32x48 16x8x16 monitör: Viewsonic vx2025
tavsiyeleriniz neler? overclock'ın sınırlarını zorlamak gibi bir niyetim yok, sadece biraz uygularım(ilk defa deneyeceğim) + sistem sessiz sessiz çalışsın istiyorum.Birde ekran kartına takılmayın oyun oynamıyorum. : )
TOPLAM --1775 DOLAR bu fıyatlar cevresınde bunlardan daha ıı parcalar war mı bıde en asagıda yazılı olan powersupply yeterlı olacak mıdır?
Bu isteme o güçkaynağı yeter ama ben senin yerine olsam 500w bir güçkaynağı alırdım ,ileride ekran kartını değiştirdiğinde bir sorun oluşturabilir birde oc ile uğraşırsan işin garanti olur. enermax-silverstone olablir ama bütçen yeterli değilse fsp 500w alabilirsin.
Ayrıca 200gb seagate ler bildiğim kadarıyla 8mb cache li (yanlışsam düzeltin) 250gb alarak 16mb cache bir harddiske sahip olabilirsin