Şimdi Ara

##İNTEL İŞLEMCİLİ SİSTEM TAVSİYELERİ## (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.305
Cevap
0
Favori
50.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mrtolga

O/C yapmıyacağımdan msi yeterli olur denmişti ve aralarında 60$ gibi bi fiyat farkı olunca msi ı seçtim ama dediğim gibi aklımdada p5b ve ds3 kaldı açıkcası :)
    Kasa olarakda AOPEN H600B-12 dahamı iyi olur acaba gerçi bu modeli 300W ?

ewet bencede haklı arkadaş katılıyorum....
  • Elimde P4 800S -X Asus anakart,256 mb ramvar.Ekran ve ses kartları onboard.
    İşlemci için ucuz ve hızlı ne tavsiye edersiniz.Amacım oyun oynamak değil ama yine de kasmasın yeter.
  • ASUS - P5B DELUXE WIFI AP için HyperX KHX6000-D2K2 2048MB KIT (2X1024MB) Ram tavsiye edermisiniz ?

750Mhz gibi ilginç bir rakam gördüm bu ram için. Anakartın ise 667/800/533 desteklediği yazıyor. Ne diyorsunuz bu işe ?
  • ben P5 WDH deluxe derim. eğer oc ile uğraşmam dersen(grafik kartı için diyorum) XFX 7600GT sini öneririm
    oc yaparım dersen grafik kartına Leadtek 7600Gt daha ii olur senin için.
    Bu arada olur öyle hatalar,görsen o kartı yazmazdın zaten
    kasa için sana ufak bir tavsiyem olabilir ayrıca.sadece ufak bir tavsiyedir.Kandalf da süper ama
     ##İNTEL İŞLEMCİLİ SİSTEM TAVSİYELERİ##

quote:

Orjinalden alıntı: ShoCkwave

quote:

CORE 2 DUO INTEL-E6600 CONROE 349USD
    DDR2 SDRAM TWINMOS-2*1 GB DUAL DDR2 667 187USD
    PCIE ASUS-EAX1900XTX 575USD
    SATA2 SEAGATE-250 GB SATA2 16 MB NCQ 90USD
    POWER SUPPLY / UPS FSP-BLUESTORM 500 WATT 92USD
    P5WD2-E Premium (I975X,GLAN,SATA,RAID,LGA775) Anakart 241USD
    Kandalf VA9000BWS Siyah (PSUsuz) Kasa 232USD

Diye düşündüğüm sistemi

ASUS-P5B DELUXE WIFI AP

LEADTEK-PX7600 GT EXTREME TDH

Şeklinde değiştirmeyi düşünüyorum. Bu konuda ne diyorsunuz ?

Uyumluluk sorunu yaşarmıyım ?

Fikirler lütfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 3 Ekim 2006; 1:01:10 >

• Abi kasa güzelmişte onu Türkiyede satan bir yer varmı ? Gigatek de felan göremedimde..

EDIT: Adanada buldum;http://www.garantipc.com/product_info.php?products_id=530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShoCkwave -- 3 Ekim 2006; 15:14:23 >
  • www.dfsbilgisayar.com
    www.firebal.net te bu kasayı bulabilirsin

quote:

Abi kasa güzelmişte onu Türkiyede satan bir yer varmı ? Gigatek de felan göremedimde..

EDIT: Adanada buldum;http://www.garantipc.com/product_info.php?products_id=530

• Arkadaslar bu sisteme yorumlarınızı bekliyorum. sistem Intel olcak öncelikle lütfen amd demeyin.
    amaç oyun değildir ama günümüzün oyunlarını 2 sene çalıştırsın istiyorum. fiyat olarak 1.900 e çıkmamasını istiyorum.

İşlemci: Pentium D 915(2.8 GHz , 800MHz , 4 MB cache)

Anakart: Asus P5LD2

Ram: Kingston 2*512 MB 533 MHz Dual kit DDR2

Ekran Kartı:

Monitor: Philips 17" Real Flat CRT monitor 107T60

Harddisk: Samsung 7200 RPM 8MB SATA2 120 GB

DVD-Yazıcı: ASUS combo

Kasa: Coolermaster CAC-T05-UWE(Centurion 5BS)

kesin olmayanlar bunlar. öncelikle

--İŞLEMCİ
    D 945 ler pahalı geldi. 915 ler de iyimidir performans bakımından? 2.8 GHz olması sorun olurmu?arasını da bulamadım.

--ANAKART
    Anakart bunu düşünüom ama mavibilgisayarda 133$ diyor. izmirde bilgisayarcı P5PL die bi anakart söyledi.
    bu kartı nsl bilirsiniz?overclok olmıcak. bana görünen sorun 800 FSB olması.

--EKRAN KARTI
    bu konuda fikrim yok. bende 6800GS var ama yeni sistemde yeni özellikli kartlar neler acaba uygun fiyatta?

--MONİTOR
    bu monitor iyimisir? kullananınız varsa yorumlarınız lütfen!

--KASA
    bide kasa önerileriniz beklicem.bu kasa 90$ civarında. daha uygun fiyatlı yalnız ses sorunu fazla olmayanlardan lütfen varsa yorumlarınızı alabilirim.

• ASUS P5W DLH DELUXE ANAKART
    INTEL E 6600 CORE 2 DUO 2.4 4MB 64 BIT İŞLEMCİ 4
    SEAGATE 250 GB 16MB CACHE SATA2 HARDİSK
    GEFORCE 7900GT

BUNLARIN FIYATLARI CIVARINDA BUNLARDAN II PARCALAR NE VAR YORUMLARINIZI BEKLIORM SIMDIDEN TESSEKKURLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrepandar

ASUS P5W DLH DELUXE ANAKART
    GEFORCE 7900GT

BUNLARIN FIYATLARI CIVARINDA BUNLARDAN II PARCALAR NE VAR YORUMLARINIZI BEKLIORM SIMDIDEN TESSEKKURLER

pek yok gibi sanki
  • ASUS-P5B DELUXE WIFI AP

Bu anakartı almayı düşünüyorum ama SLI desteklemiyor.

Amacım makineyi ilk aldığımda LEADTEK-PX7600 GT EXTREME TDH takıp kullanmak. Sonra kart fiyatları düştüğünde 1 tane daha aynı karttan alıp SLI yapmaktı. Görünüşe göre bunu yapmam pek mümkün olmayacak.

Yada Bunu yapabilen C2DUO destekleyen bir anakart varmı ?

yada LEADTEK-PX7600 GT EXTREME TDH ayarında ATI chipsetini kullanan tavsiye edebileceğiniz bir ekran kartı varmı ? SLI yapamazsan Crossfire yaparak da kullanabilirim. Ama yeni makine alırken böyle bir ileri dönüklülüğü kaçırmak istemem.
  • Arkadaşlar, INTEL P4 D 820 DUAL 2.8GHz 800MHz 2x1MB 64BIT 775p işlemciye hangi anakartı almalıyım ?
    Ben INTEL 945GTPL 945G DDR2 SES+VGA+LAN+SATA2 16X düşündüm sizce nasıl ? bu anakartta birde ekran kartı max. 224 mb diyor bu ne ?
    yorumları bekliyorum
  • arkadaşlar c2duo 1,8 ile c2duo 2,4 arasında fiyat dışında ne kadar fark var
  • ekran kartımı
    xfx 7600 gt 256mb almayı düşünüyorum 180usd+kdv
    xfx marka olarak nasıl kullanan varmı acaba
    aynı özellikte asus almak isterdim fakat pahalı geldi
    baktım ki bazı arkadaşlar leadtek marka ekran kartı kullanıyor demek ki
    xfx de ondan aşağı kalmaz
    yorumlarınızı bekliyorum
  • Arkadaşlar bu sayfa komple soru dolmuş farkındayım ama;

P4 3Ghz intel işlemci
    6600 TD 256 MB Leadtek ekran kartı
    512 MB 533 Mhz Kingston ram im var

Sistemimi 1 sene sonra değiştirmek istiyorum.
    Şimdilik RAM i biraz arttırmak istiyorum

Öncelikle 2 tane eşdeğer ram in (mesela 512MB+512MB) daha performanslı çalıştığını duydum.

Bendeki 512 MB ram in üzerine 1024 MB lık ram alırsam bir problem yaşarmıyım.
    Yada bendeki 512 MB ram in üzerine 512 MB + 512 MB lık ram alırsam daha mı performanslı olur.
    Yada bendeki 512 MB ram in üzerine sadece 512 MB lık ram alırsam diğer seçeneklerden pek farkı olmaz o yüzden sadece 512 MB lık ram yeterli olur mu dersiniz?

RAM'i yine aynı marka Kingston mı seçeyim?

Kusura bakmayın bunca yeni bilgisayar için parça araştıran arkadaların arasında biraz basit bir konu olarak kaldı ama tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür.

• twımmos ve kingston
    2 marka bunlardan vazgeçmeyeceksin
    sanırım kingston twımmos tan bir gömlek üstün
    yada fiyat yanıltıyor
  • quote:

vatanseverayhan
    4 Ekim 2006; 11:50:06
    --------------------------------------------------------------------------------

P4 3Ghz intel işlemci
    6600 TD 256 MB Leadtek ekran kartı
    512 MB 533 Mhz Kingston ram im var

Sistemimi 1 sene sonra değiştirmek istiyorum.
    Şimdilik RAM i biraz arttırmak istiyorum

Öncelikle 2 tane eşdeğer ram in (mesela 512MB+512MB) daha performanslı çalıştığını duydum.

Bendeki 512 MB ram in üzerine 1024 MB lık ram alırsam bir problem yaşarmıyım.
    Yada bendeki 512 MB ram in üzerine 512 MB + 512 MB lık ram alırsam daha mı performanslı olur.
    Yada bendeki 512 MB ram in üzerine sadece 512 MB lık ram alırsam diğer seçeneklerden pek farkı olmaz o yüzden sadece 512 MB lık ram yeterli olur mu dersiniz?

Peki bu konu hakkındaki yorumun nedir?

• Arkadaşlar bi mimar için nasıl bir sistem toplayabilirim?

Özellikle işlemci + anakart + ram + ekran kartı + lcd konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim,

kesinlikle overclock yapılmayacak,

parçaların uyum problemi çıkarmaması gerekiyor,
    bu yüzden anakart + işlemci + ram + VGA önerisi için kullanıp da memnun olanların yardım etmesi daha uygun olur.

Lcd ise 17" olacak, hangi marka model önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.
  • ASUS P5W DLH DELUXE ANAKART
    GEFORCE 7900GT

arkadaslar bu sıstemı kurmaya karar vermıstım ama alıcagım yerde anakartı ve ekran kartını bulamadım ekran kartı olarak LEADTEK 7950 GS EXTREME dusunuorm vede farklı bır anakart ıcın yorumlarınızı beklırom
  • kartlar ve grafik kartları şu an gümrükte.birkaç gün sürecek gelmesi,bence acele etmeyin
  • LEADTEK 7950 GS EXTREME daha kotu bı kart mı kı yada 300 dolar cıvarında ondan daha ıı bı kart war mı*
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.