Şimdi Ara

İntel işlemci yükseltmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Benim bilgisayarım Toshiba L450-18p. İntel Pentium Dual Core t4400 2.20 GHZ işlemci bulunmaktadır.

Bilgisayarımın performansını yükseltmeye çalışıyorum. Daha önce açtığım konuda Onboard ana karta ekran kartı takılamadığını yada çok pahalıya geleceğini öğrendiğim için işlemciyi değiştirmeye karar verdim. Biraz araştırmamla İşlemcilerin birbirleriyle uyumsuz olmaları için herşeyin yapıldığını farkettim dolayısıyla işin içinden çıkamadım.

Acaba bilgisayarımın destekleyebileceği piyasadaki en iyi işlemci hangisidir ? Ve değiştirmem işlem hızım açısından gözle görülür bir farka neden olur mu ?

Ana karttaki özelliklerden bazıları da şöyle

Socket p 478

45 nm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ER_13 -- 2 Ağustos 2013; 19:58:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ER_13

Merhabalar, Benim bilgisayarım Toshiba L450-18p. İntel Pentium Dual Core t4400 2.20 GHZ işlemci bulunmaktadır.

Bilgisayarımın performansını yükseltmeye çalışıyorum. Daha önce açtığım konuda Onboard ana karta ekran kartı takılamadığını yada çok pahalıya geleceğini öğrendiğim için işlemciyi değiştirmeye karar verdim. Biraz araştırmamla İşlemcilerin birbirleriyle uyumsuz olmaları için herşeyin yapıldığını farkettim dolayısıyla işin içinden çıkamadım.

Acaba bilgisayarımın destekleyebileceği piyasadaki en iyi işlemci hangisidir ? Ve değiştirmem işlem hızım açısından gözle görülür bir farka neden olur mu ?

Ana karttaki özelliklerden bazıları da şöyle

Socket p 478

45 nm

Ekran kartınız kötüyse zaten işlemci almanızada gerek yok

• Ekran kartım onboard. 1800 Mb a kadar çıkıyormuş. pek fazla oyun oynamıyorum zaten genelde Arcgis programını kullanıyorum. Orada işlem yaparken bari işlemci hızım iyi olsun diye düşünmüştüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i5 760 işlemci, anakart ve ram
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.