Şimdi Ara

Intel'in yeni Core M işlemcisi ve Asus'un fansız çalışan ultrabook modeli UX305'i inceledik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefondan hallice performans veriyor. 2. nesil i5 li model daha iyi. Bu arada Erdi Özüağ donanımhaber' in hazinesi söylemeden geçmeyeyim.

• Grafik kart tarafı HD 5300 kendi adıma hayal kırıklığı oldu. Clover Trail'le Bay Trail arasında muazzam fark vardı, bu ivmenin Core-M ile sürdürüleceğini düşünüyordum sadece %10 - %20 arası bir geliştirme var ki, Bay-Trail'in güç tüketiminin Core-M'den düşük oluşuyla bile bu farkı açıklamak mümkün.

• o paraya MONSTER alınır ;))

• biz burda bas bas bağırdık ipad e klavye takmışlar yeni macbook diye satıyorlar .4500 liraya koyunlara yeni macbook.internette sörf için.

apple ın koyunu olmayın aga.uyanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçan tekme -- 16 Mart 2015; 16:31:51 >
  • 281 dolar mı gördüm ne?Doğru mudur

• Core M bence tabletler için

• 70 dereceye başarılı demiş
  • Atom da ilk ciktiginda beklenti yuksekti ne kadar tirt oldugu hemen patladi

Aga o alet az bisi yuke girince kullanilmaz hale gelecek bence

Hem bir de o sayilan isleri ben zaten tablette yapiom
    Hem de 12 inc hem de 800 gr hem de dokunmatik hem de kalemle yaziyorum

Bence core-m bastan olu dogmus

Ha gidisat fena degil 2 nesil sonra filan anca adam olur ama bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün biraz kullandım bana biraz ağır geldi (sınıfına göre ) ve açıkçası tek numarası 3k ekran . apple fanı değilim ama kolay taşınabilir ekranı yeterince iyi ve guzel bir tasarım arıyorsan macbook air 11 almak daha mantikli bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaslar abd den dayim gelicek ben program kullanan pc ile cok icli disli olan biri degilim benim icin deposu fazla olsun bol bol fotograf arsivliyim yeter ne tavsiye edersiniz yeni macbook mu air mi promu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.