Bildirim
intel in yaptığı ibretlik hata ssli

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
İntel değil intel türkiye .Normal bir durum -
-
Ben emulator sayesinde çatır çatır oynuyorum ve kasmıyor. Yeni nesil emulatorlerinden. Grafikleri ps3 deki gibi çok iyi olmadığı için sorun olmuyor (zaten ps3 de 512 mb ram kullanıyor.) -
quote:
Orijinalden alıntı: Psikotrex
Ben emulator sayesinde çatır çatır oynuyorum ve kasmıyor. Yeni nesil emulatorlerinden. Grafikleri ps3 deki gibi çok iyi olmadığı için sorun olmuyor (zaten ps3 de 512 mb ram kullanıyor.)
Mimari farkı var yalnız.Cell Mimarisi kullanıyor. -
quote:
Ben emulator sayesinde çatır çatır oynuyorum ve kasmıyor. Yeni nesil emulatorlerinden. Grafikleri ps3 deki gibi çok iyi olmadığı için sorun olmuyor (zaten ps3 de 512 mb ram kullanıyor.)
atıyorsunn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yec44
quote:
atıyorsunn
ziya bile bu kadar atmıyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: Djarum Black-
GTA V henüz bilgisayara çıkmadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X