üfff bi şu yeni işlemcileri çıkarmasalar artık.. bi türlü q6600 ü alamadım. ocağımı beklesem acep, yoksa 2008 in ikinci yarısını mı?
güzelmiş valla bekliyelim ucuzlar ileride
quote:
Orjinalden alıntı: isomania
kim alır bunu die yorum yapan arkadaşlar!! bakın orda ne diyo "extreme" türkçesi ekstirem :P yani bu işlemciyi intel senin benim gibi insanlar için çıkarmıyor zaten...
Intel hep yıllardır çıkardığı en üst düzey işlemcinin özellikleri neyse, ona göre geliştirmeye devam ediyor diğerlerini de. Şimdi "Core 2" mimarisinden itibaren kullanılan FSB'lere bakalım, 800/1066/1333 , daha 1333 oturmadı, şimdi 1600. 3-4 ay sonra 1800-2000 görürsünüz. Baktılar daha kasılmıyor FSB, bu sefer daha değişik şeyler sürekli artacak. Gerçi Nehalem gelecek, entegre bellek kontrolcüsü vs, bu sefer anakartlar yine sil baştan, onda da bir yıl içinde 3-4 anakart değiştirtecek şeyler olur tahminim.
AMD daha Phenom'u hazırlaya dursun...
Her gün yeni bir işlemci ..
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
Heralde bu işlemci parasına sistem toplanabilir sanırım, kanımca
Edit: 1400 $ mış görmedim.
CVP= evet toplanır
katılıyorum
Çoookkk Gereksiz...
amd cok geride kaldi
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
üfff bi şu yeni işlemcileri çıkarmasalar artık.. bi türlü q6600 ü alamadım. ocağımı beklesem acep, yoksa 2008 in ikinci yarısını mı?
çokta bekleme piyasada bulamayabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: CeOfFuture
q6600 g0 alirim
3.4 basarim
bu islemciyi tokat manyagi yaparim
Çok Haklısın Vallahi
quote:
Orjinalden alıntı: SolidRock
Çılgınlar gibi tüketim, tüketim, tüketim...
Nereye kadar????
+1
10 numara bu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme