Şimdi Ara

İntel ice lake serisi hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar intel ice lake serisi ile ilgili ve daha doğrusu genel olarak işlemciler ile ilgili bazı sorularım var.

Gördüğünüz gibi bu işlemcilerin temel frekansları çok düşük bu alışık olunmadık bir durum.Yani bir işlemcinin temel frekansının 1.0ghz olmasıyla 2.8ghz olmasının arasında fark nedir.1.0 ghz olan işlemci ile 2.8 ghz olan işlemcinin turbo frekansları aynı olursa farkları ne oluyor?

İntel ice lake serisi hakkında yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkin141 -- 11 Kasım 2019; 6:17:29 >

• gösterdiğiniz işlemciler ultrabook için yani düşük güç tüketimli.
  • Edward Teach kullanıcısına yanıt
    Dell'in şöyle bir bilgisayarı var
    www.ebrarbilgisayar.com
    Dell Inspiron 3593 FHDB35F41C i5-1035G1 4GB 1TB 2GB MX230 15.6 Linux
    https://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-3593-fhdb35f41c-i5-1035g1-4gb-1tb-2gb-mx230-156-linux-pmu362921

bu bilgisayar bu işlemciyi kullanmasına rağmen mx230 kartını kullanıyor.Ultrabooklarda kullanılan bu işlemciler oyun oynarken sıkıntı çıkarabilecek işlemciler mi?Sonuçta mx230 gayet oyun oynatabilecek bir kart işlemci mx'in performansını baltalar mı?

• barkin141 B kullanıcısına yanıt
    problem yapacağını zannetmiyorum.en düşük hızın 1 ghz olması oyunlarda bu hızda çalışacak demek değil.boşta 1 ghz olur oyunlarda tam hız çalışır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.