Şimdi Ara

İntel i7 Notebook İntel WiDi Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende Toshiba L70 notebook var, bu cihazda "İntel i7-4710HQ" işlemci var Bu adresten baktığımda "Intel® Wireless Display" uyumlu görünüyor. Ama Bu adresten indirdiğim programı kurarken işletim sisteminiz intel widi ile uyumlu değil yazıyor. Yardımcı olurmusunuz başka kurmam gereken şeyler mi var acaba ? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe42TRK -- 13 Nisan 2015; 22:07:43 >

• intel widi için işlemcinin içinde bulunan intel hd ekran kartının aktif olması ve wifi kartınızın widi destekli bir intel kart olması gerekli. lazım. Bknz: lenovo y500 intel hd kapalı olduğu için widi desteklemiyor

Yardımın için teşekkür ederim, @tns1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe42TRK -- 13 Nisan 2015; 23:36:56 >
  • Yeni aldığım i7 işlemcili HP laptopla LG 55LM760s TV ye bir türlü bağlanamıyordum. Her iki cihazım İntel Widi uyumlu olduğu halde "Windows onaylı değil" iletisi alıyordum. Nitekim intelin sayfasından Wireless Wimax adlı bir driver yükledim ve İntel Widi çalıştı. Belki yardımı olur.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.