Şimdi Ara

Intel i7 3770k için anakart önerisi (3 anakart arasında kaldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemcimi ve anakartımı değiştireceğim arıza nedeniyle. Intel i7 3770k ile kullanabileceğim overclock için müsait bir anakart önerisi istiyorum. Sistemimin geri kalanı imzamda mevcut. Bütçe önemli değil.

Yorum ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

--edit--

Bu üç anakart arasındayım, sizin tercihiniz hangisi olurdu ?

MSI Big Bang-Marshall Intel P67 LGA 1155 DDR3 USB 3.0 SATA 3 ATX Anakart

Asus Maximus IV Extreme-Z Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (B3 Revizyon)

Asrock Z77 Extreme9 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somek -- 7 Eylül 2012; 19:29:27 >

• MSI Z77 GD55 iyi bir seçenek olur.

Onun haricinde ASUS maximus Gene Z77 var, bu kartlar da çok iyi Overclock olur.
  • assock un 16 fazlı bir modeli vardı ona da bi bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94978&ref

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

MSI Z77 GD55 iyi bir seçenek olur.

Onun haricinde ASUS maximus Gene Z77 var, bu kartlar da çok iyi Overclock olur.

quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

assock un 16 fazlı bir modeli vardı ona da bi bakın.

quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94978&ref

Yorumlarınız için teşekkür ederim. İlk mesajımda güncellediğim gibi iki anakart arasındayım. Siz hangisini tercih ederdiniz?

• bir anakarta 800-900 tl vermek hele sık sık soket değiştiren intel cephesinde hiç karlı olmaz derim ama bütçe sıkıntısı yoksa siz bilirsiniz tabiki.
    neden z77 chipsetli bir ürün düşünmediniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

bir anakarta 800-900 tl vermek hele sık sık soket değiştiren intel cephesinde hiç karlı olmaz derim ama bütçe sıkıntısı yoksa siz bilirsiniz tabiki.
    neden z77 chipsetli bir ürün düşünmediniz

son olarak asrock'tan bir kart ekledim listeme 3'e çıkarttım seçenekleri. benim için usb gücü ve sata 6 girişleri önemli. bir de anakartın büyüklüğü de önemli. imzamda yazdığım gibi asus gtx 680 kullanıyorum. ilerde SLI yapmak istersem yapabileceğim bi kart bana daha cazip geliyor. mesela MSI'da bu mümkün sanırım. ayrıca USB'den harici ses kartı, gamepadler vs. sürekli bağlıyorum. USB güç desteğinin yüksek olmasını tercih ederim o yüzden anakartımda. ve 1 TB HDD 120 GB SSD kullanıyorum bunlar için de sata 6 istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• P67 kart alınır mı yahu hemde 800 liraya.

Gigabyte Z77X-UD5H alın.

http://www.exa.com.tr/gigabyte/anakartlar/gigabyte_z77xud5h-328-17548.html

Intel i7 3770k için anakart önerisi (3 anakart arasında kaldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 7 Eylül 2012; 20:06:33 >

• z77x-ud5h

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Canyılmaz

Merhabalar,

İşlemcimi ve anakartımı değiştireceğim arıza nedeniyle. Intel i7 3770k ile kullanabileceğim overclock için müsait bir anakart önerisi istiyorum. Sistemimin geri kalanı imzamda mevcut. Bütçe önemli değil.

Yorum ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

--edit--

Bu üç anakart arasındayım, sizin tercihiniz hangisi olurdu ?

MSI Big Bang-Marshall Intel P67 LGA 1155 DDR3 USB 3.0 SATA 3 ATX Anakart

Asus Maximus IV Extreme-Z Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (B3 Revizyon)

Asrock Z77 Extreme9 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge)

asrock modelini de alabilirsiniz veya asrock yeni bir sarılı modeli var onuda alanbilirsiniz. o işlemcinin ısınma sorunu var. işlemci soğutucuyu sıvı soğutma seçiniz veya 2700K alınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.