Şimdi Ara

intel i7 2600K SANDY BRIDGE / MSI P67-A GD65 ile TEST (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soğutucu kıyak bişeye benziyo.Ayrıca asrock fatal1ty ne zaman çkıcak bilgisi olan varm?
  • Sıklıkla video kodlama yapıyorsanız, kullandığınız yazılımın desteği de varsa bu Quick Sync özelliğini harici ekran kartı kullandığımızda kullanamıyor oluşumuz çok kötü olmuş.Umarım bu olayı hallederler.Pclabs'Ta bu özellik sayesinde çok iyi sonuç almışlar. Bu durumda nvida veya amd'nin hamle yapmasını bekliyeceğiz. Bu arada 2600k'nın ekran kartı olmadan Batman arkham asylum oyununda 54 fps alarak amd(ati hd 5450 ekran kartından daha iyi sonuç vermesi vay be dedirtti bana Bu durumda alt segment ekran kartları direk çöp oluyor

O.C konusunda kısıtlamaya gidilmiş olması çok kötü olmuş.Evet belki standart pek çok kullanıcı intein verdiği ölçüde iyi hızlara çıkacak ama çok ucuza işlemci alıp rekorlar kırmak tarih oluyor.

Şu an ama ençok kafama takılan 2500k ,2600k gibi bir işlemci alıp Quick Sync özelliğini kullanamamak olucak.Çünkü zaten bu tarz işlemci alan birisinin de sağlam bir ekran kartı olacağı için , işlemcideki gpu kullanım dışı oluyor ve Quick Sync özelliği de kapanıyor haliyle video işleme gibi olaylar da Quick Sync özelliğini kullanamıyorsunuz. Umarım intel bu duruma bir çare bulur.

• Guru testinde 4700mhzde 980X ile aynı sonuçları almış neredeyse. Tam benchmark işlemcisi. Hızaştırmacıların gözbebeği olacak.
  • soğutucusu çok güzelmiş hakikaten

alınca inşAllah yedek olarak saklarız sıvı soğutma akar
  • standart soğutucu süper!!!
  • soğutucu güzel

boyutları ne kadar?

heralde soğutucu K serilerine özel
  • soğutucu gerçekten güzel ama sanırım fan 9 cm veya daha küçük
  • quote:

Orijinalden alıntı: meke

Ula işlemciyi nerden buldun?

MSI G65 tavsiye eder misin?
    ben de Asus p67 pro alayım diyorum.

Msi P67-A GD65 Tavsiye ederim işlemci & anakart ikilisi ile ilgili 5000+ mhz hava sogutma sonuçları:

http://forum.donanimhaber.com/m_45807563/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45807563

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 8 Ocak 2011; 10:24:42 >
  • Gördüm eline saglık

Birkat'i ne yaptın epeydir konuşmadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: meke

Gördüm eline saglık

Birkat'i ne yaptın epeydir konuşmadık

sagol.
    birkat duruyor canavar gibi. yakında onu devreye sokarım
  • GD65 kesinlikle önermem karşı markanın rakip ürünleri P67A-UD4 ve P8P67 PRO overclock konusunda daha üst düzey anakartlardır. MSI alt seviye anakartlarında MC diye insanları kandırıyor, normalde atıyorum 10 tane olması gereken kapasitör yerine 2 tane HI-C koyuyor yada 14 normal faza karşı 6 tane SCF koyuyor fakat bunlar yetersiz kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out
    GD65 kesinlikle önermem karşı markanın rakip ürünleri P67A-UD4 ve P8P67 PRO overclock konusunda daha üst düzey anakartlardır. MSI alt seviye anakartlarında MC diye insanları kandırıyor, normalde atıyorum 10 tane olması gereken kapasitör yerine 2 tane HI-C koyuyor yada 14 normal faza karşı 6 tane SCF koyuyor fakat bunlar yetersiz kalıyor.

+1903

Kesin voltaj dalgalanması vardır.zaten OC genie ile 1.4 v veriyor 4.2 ghz için ...

12 lazım 100w üzeri için bence
  • Arkadaşlar Msi P67-A GD65 Anakartı Military Class II serisine dahildir.
    ve anakartta kesinlikle voltaj dalgalanması yok! zaten düşük voltaj ile 5000 + mhz yapıyor,
    + i5 530 larda kullanılan küçük stock fan ile'de 5000 + mhz rahat yapabiliyor.
    anakartın voltaj konusunda kararlı olması işlemcinin üst mhz lere çıkmasına imkan veriyor.
    bilmeyenler için yazıyorum.

intel i7 2600K SANDY BRIDGE  / MSI P67-A GD65 ile TEST

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 8 Ocak 2011; 21:34:36 >
  • sanırım OC yapmak isteyenler sonu K ile biten cpu alacakalr ve P67 den başka anakart almayackaalr çünkü bi yerde okudum oc sırf çarpanla olduğu için bu işlemcilerde ram hızı performsna darbe yaapbiliyormuş o yüzden ram multiplierı açık olan bir mobo tercih etmek daha iyi olacak diyor.

bu ne kadar doğrudur aceba ?
  • bckl'den artırılınca ram hızı da artıyor doğal olarak ve ram kendisinin kaldıramayacağı mhz değerine gelince stabilite bozulabiliyor. ama bana sadece multipleerden hızaşırtma yapmak mantıklı gelmiyor, kâfi derecede ram'lerin de hızının aşırtılabilmesi açısından bckl'den de overclock yapılabilirdi, şimdi en iyi P67 anakartıyla en fazla 100'den 103'e aşırtabiliyoruz. 1600 Mhz'lik bir ram'i 1666 yapamasak bile 1668-1670 yapmak bckl ile mümkün oluyordu şimdi ram'in hızını aşırtmak için ram multipleerine muhtaç kaldık (P67 ile) o da biraz kötü oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXPANDER

Arkadaşlar Msi P67-A GD65 Anakartı Military Class II serisine dahildir.
    ve anakartta kesinlikle voltaj dalgalanması yok! zaten düşük voltaj ile 5000 + mhz yapıyor,
    + i5 530 larda kullanılan küçük stock fan ile'de 5000 + mhz rahat yapabiliyor.
    anakartın voltaj konusunda kararlı olması işlemcinin üst mhz lere çıkmasına imkan veriyor.
    bilmeyenler için yazıyorum.

intel i7 2600K SANDY BRIDGE  / MSI P67-A GD65 ile TEST

4x raid yapilabiliyor degil mi bunla ?

8 tane sata slotu gozukuyor hepsinede hdd baglanabiliyor mu ?

• CeFurkan
    SATA bağlantı noktaları toplam 8 tane; yani sekize kadar sabit disk ve benzeri SATA aygıt bağlayabiliyorsunuz. Anakart yonga seti bunların altı tanesini sağlıyor. Bu altı taneden de ikisi SATA 6.0 Gbps, kalan dördü SATA 3.0 Gbps. Son iki SATA yuvası 6 Gbps'lik bağlantılar. Anakart yonga setinde olmayan bu bağlantıları Marvell SE9128 (tam olarak 88SE9128) yongası sağlıyor.Bu yongalarda sadece RAID0 ve 1 desteği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 9 Ocak 2011; 8:07:51 >
  • 1155 işlemcilere geçsem alacağım 2 anakarttan biri bu olurdu.. diğeri de Asus P8P67 Pro

http://www.guru3d.com/article/msi-p67gd65-motherboard-review/
  • MSI ağzıyla kuş tutsa bir daha asla, asla, asla almam. Değil CL2 CL9 olsa umrumda olmaz. Hayatımın en kötü donanım tecrübelerini yaşattı bana. Ev'de iki farkı seride anakartları vga'ları yatıyor. Bilmem kaç kere tamire gitti. Müşteriye gidip on defa dönen modeli hiç saymıyorum bile. Gold'dan ve Msi'dan nefret ettim bir daha asla almam aldırmam. GÜVENMIYORUM BU MARKAYA.

Önerebileceğiniz başka bir anakart ve modeli olursa seve seve alırım. Bu işlemcileri bekliyordum zaten.

O.C yapmadan kullanmak için de anakart önerisi yaparsanız sevinirim.

Paylaşım için tebrikler.
  • quote:

MSI ağzıyla kuş tutsa bir daha asla, asla, asla almam. Değil CL2 CL9 olsa umrumda olmaz. Hayatımın en kötü donanım tecrübelerini yaşattı bana. Ev'de iki farkı seride anakartları vga'ları yatıyor. Bilmem kaç kere tamire gitti. Müşteriye gidip on defa dönen modeli hiç saymıyorum bile. Gold'dan ve Msi'dan nefret ettim bir daha asla almam aldırmam. GÜVENMIYORUM BU MARKAYA.

###DAHİLİ BİLEŞENLER BÖLÜM KURALLARI###

5] Kişi ve kurumlara hakaret içerikli veya rencide edici mesajlar yazmayiniz. Firmalar hakkında küçük düşürücü,

aşağılayıcı ve ispat edilemeyecek içerikte mesajlar yazmayiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.