Merhaha arkadaşlar dün aldim sisteme taktim testlerimi yaptım. Sistemin Msi z690 a ddr4 anakart Coolermaster masterliquid ml v2 Termal macun noctua h1 İşlemcim stres testinde olsun oyunda olsun sürekli 100!dereceyi vuruyor. Sıvı soğutma yetersiz kalsada sonuctw sıvı soğutma var 70 80 de sabitlemesi gerekir diye düşünüyorum en azından. Kasanin hava akışı iyi sorun ayar yada bios sorunu gibi duruyor. Onerilerinizi rica ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İntel i5 13600kf ısınma sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sıvı soğutma tam oturmamış. Sök yeniden düzgün takmayı dene büyük ihtimal sorun bu :)
-
Radyatör kaç mm?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet normal. Redditte okuyun çoğu insan bundan şikayetçi. Nedense amd nin 95 derece çalışması göze batıyor :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ne kadar ısınma sorunu gördüysem ya bu soğutucuyu kullanıyorlar yada voltaj sıkıntıları var. Vatan yada İtopya'dan paket olarak mı alıyorsunuz arkadaşım bu soğutucuyu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X