Şimdi Ara

İntel i5 10400f + Gigabyte Aorus z590 Pro AX WİFİ + Gskill TridentZ 2x8 3200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1200 AMD / Intel #Intel Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 İntel i5 10400f + Gigabyte Aorus z590 Pro AX WİFİ + Gskill TridentZ 2x8 3200

Laptopa geçeceğim için sistem parçalarını satıyorum. Aslında toplu almak isteyen olursa dükkanımda ilan mevcut. Ürünler gayet temiz olup halihazırda kullanılmaktadır. İşlemcinin kutusu faturası ve garantisi vardır. Anakartın kutu ve aksesuar mevcut ancak garantisi yoktur. Belleklerin sadece kendileri mevcut. İlgilenenlere özelden veya wahtsupptan resimleri ve istediği testleri atabilirim. Ramler kenarda duruyor şu an Crucial bellekleri kullanıyorum. Ancak testlere mani değildir.

İşlemci+Anakart+Bellek için toplam 5000TRY istiyorum. Pazarlık ve takas söz konusu değildir. Özellikle anakart dolu dolu bir anakarttır. Marka model araştırması yapabilirsiniz.

Herkese iyi forumlar.

İntel i5 10400f + Gigabyte Aorus z590 Pro AX WİFİ + Gskill TridentZ 2x8 3200

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• 2 gün önce aynı sistem 3000tl satıldı hadi anakart daha üst seviye 3500tl olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anakartın ikinci elini 3500 e satıyorlar hocam. Yanlışınız var gibi.

Anakart: 2800

İşlemci:1700

Bellek:1100 olarak düşündüm. 100 lira indirim ile 5500 try bence uygun.

• aleregrax kullanıcısına yanıt

Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği sistemi bende görmüştüm dediği fiyattı evet ama o ilandaki anakart alt seviye standart bi anakarttı ve ram farkı var ayrıca sizin parçalara göre

• alisırakaya kullanıcısına yanıt

Tabii ki hocam olabilir. Ancak her 10. nesil intel sistemi bir tutmamak gerekir. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.

• KEREM04283 kullanıcısına yanıt

Ben aldımİntel i5 10400f + Gigabyte Aorus z590 Pro AX WİFİ + Gskill TridentZ 2x8 3200 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürünler @mrph84 nicki forumdaşa satılmak üzere anlaşmaya varılmıştır. Yarın bir aksilik olmazsa alışverişi yapacağız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.