Şimdi Ara

[Satıldı] Asus Prime X470-pro anakart+Gskill 3200 mhz 2x8gb ram kiti+Asus ROG Strix RTX 3060 GPU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [Satıldı] Asus Prime X470-pro anakart+Gskill 3200 mhz 2x8gb ram kiti+Asus ROG Strix RTX 3060 GPU

    Başlıkta belirttiğim anakartım satılıktır. B550 çipsetli anakarta geçtiğim için boşa çıkmıştır, yaklaşık 2 senedir kutusunda duruyor. Nisan 2022 yılında garantisi bitmiştir. Sıfırdan farksızdır, bütün kitapçıkları kutusu eksiksiz şekilde durmaktadır. Tekirdağ Marmara Ereğlisi'den ya da Silivri'den elden teslimat yapabilirim, diğer iller önce havale ardından kargo şeklinde satılıktır. Kargo şirketi alıcının isteğine göre değiştirilebilir.


    Anakartla ilgili bir küçük not:

    Anakart geçen sene satılmıştı fakat alan arkadaşımız dual kanal ram çalışmadığı için iade etmişti, ben de sorunsuz şekilde parasını geri verip kargoyu ödeyip aldım ürünü. Çok zaman bulamadığım için o günden sonra atıl olarak bıraktım, şimdi içine direksiyon setim için eski parçalarımdan sistem topladım. Dediği gibi çalışmıyordu dual kanal. Biraz kurcaladım; işlemci soketinin kapağının çatladığını gördüm, yeni işlemci soketi aldım, kapağını söküp buna taktım. Sorunsuz şekilde çalışıyor şu an.



    Sıfır fiyatı bulamadım. Muadil ürünlerde daha uygun fiyat gösterirseniz fiyatta yardımcı olurum. Maksat evde boş boş duracağına birinin işine yarasın.



    İsteyen olursa anakart+işlemci+ram şeklinde de satış yapabilirim. Komple sistem de yapabilirim. İşlemci olarak 5600G var, ram gskill tridentz 3200 mhz 16 gb ram kiti var. İsteyene rtx 3060 veya 4070 de ekleyebilirim. Kasa olarak corsair 4000d airflow var, psu olarak 750 watt corsair ya da 500 watt be quite var. Hepsi için ilan açacağım ilk fırsatta.


    Ürünlerimde takas yoktur.


    Teknik detaylara linkten ulaşabilirsiniz:



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık







  • @Chamonix nickli forum üyesiyle anlaşılmıştır, yarın sabah havale ardından kargo şeklinde alışveriş gerçekleştirilecektir. İki tarafa da hayırlı olsun.


    19:56 itibariyle havale yapılmıştır, yarın kargoya verilecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lj.23 -- 25 Eylül 2022; 20:6:19 >
  • abi ne bu hız ya...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.