Şimdi Ara

İntel İ3 4130 Ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Intel i3 4130 3.40 GHz
    4GB RAM
    Ekran kartım: AMD Radeon HD 8350 1GB
    Ankart: Maksimum 6GB RAM karşılıyor 1600 MHz
    Ekran kartımı yenilemek istiyorum ve RAM'i 6 GB yükselteceğim ve maksimum 800 TL bütçem var.
    Anakartımı çok tuhaf ama programlar tanımıyor, modelini öğrenemedim zaten Vatan'a götüreceğim sizin de önerinizi almak istedim.
    Teşekkürler. NOT: RAM MAXİMUM 6GB YÜKSELTEBİLİYORUM ANAKART IN DESTEKLEDİGİ DEĞER BUDUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes2772 -- 1 Aralık 2017; 2:28:32 >

• Yardım ederseniz çok mutlu olurum pek bilgim yok ekran kartlarına dair
  • GTX1050 2GB tam gelir o kadar bütçe yoksa 1030 da alabilirsin iş görür
  • gt1030 2gb al işini görür.burada g4560 ile birlikte bir oyun performansı ve sistem toplamaya dair video mevcut

istersen bakabilirsin gt1030 oyun performans
  • Arkadaşlar gtx 1050 aldım afterburner kurdum sorunsuz bi şekilde ve 1 2 saat kulllandım sonra tekrar açtıgımda fan hızına dokundurtmadı ve aşırı bir şekilde cpu yiyor yardım edin lütfenİntel İ3 4130 Ekran kartı önerisi
  • Anakartınız h81m çipsetli degilmi imkanı yok h81m de 16 gb a kadar destek var bios güncel degilse biosnu güncelle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Hocam anakartım çok saçma sapan bi anakart programlar tanımıyor bile sadece aldıgım şirketin ismi yazıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İntel İ3 4130 Ekran kartı önerisi
  • Büyük ihtimal ecs firmasının anakartı bios güncellmesini bulursanız 16 gb yapabilirsiniz ama casper sa at çöpe

Bu devirde 6 gb ram ne hocam ekran kartını geri iade edin

Önce güzel 2.el bi anakart bulun

Şuan karttan memnunum ekran kartından oyunlarda high da 100 ün altını görmedim anakartım sıkıntı biraz
  • Hangi oyun 100 fps acaba

Rocket league league of legends CS:GO H1Z1 Euro truck simulator 2 vb
  • Bunlar üstünden fps degerlendirmesi yapılmaz sizin o attığınız mesajı görüp başka birini heveslendire bilirsiniz

4 gb ram ile oyniyabilicegin oyun yok

Bi gta 5 oda nerdeyse 6.yılına giricek

Ram bile alsan güncel oyunları oynıyamıyorsun boşa para vermiş oluyorsun bu durumda ekran kartına

hocam bf1 gibi oyunlarda gözüm yok zaten bf4 oynuyorum şuanda highda 75 60 civarında ve darboğaz hiç yok evet ram çok düşük olabilir ama benimde bütçem yok ve anakart alacak paramda kalmadı he biriktir diceksin haşlık veren babamda yok vefat etti.
  • Afterburner sorunun çözmüş bulunuyorum hepinize teşekkürler Konu Kilit.
  • aynı işlemci ve e.kartı + 8 gb ram ile son çıkan cod oyunu f1 2017 far cry primal pubg ve gta5 oyunu medium high arası full hd de 50 fps ve üzeri oynuyorum. Şuan için sizi üzmez bu sistem ssd takviyesi yaparsanız daha iyi bile olabilir online oyunlarda. herşey ultra high değil arkadaşlar insanları yanlış yönlendirmeyelim. 4gb ram yetersiz 8gb şuan için yeterli bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.