Şimdi Ara

İNTEL İ3 2120 VS AMD FX 6100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EWET ARKADAŞLAR HANGİ İŞLEMCİYİ ÖNERİRSİNİZ HANGİSİ OYUNLARDA DAHA İYİDİR.BEN BÜTÜN GÜN OYUN OYNAYAN BİRİSİ DEĞİLİM. 2 SAAT OYNARIM 1-2 SAAT SONRA TEKRAR AÇAR TEKRAR OYNARIM BUNA GÖRE HANGİSİ DAHA İYİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barison -- 8 Ağustos 2012; 0:17:15 >

• 2120 daha iyi
  • 6100 sormaya gerek bile yok
  • İNTEL İ3 2120 vs FX-4100 yazsan tamam derimde... 2120 ile 6100 kıyaslanamaz diye düşünüyorum
  • İ3 önerenleri anlamıyorum.Phenom 965 / FX-4100 alır ilerde gerekli olduğu zaman (o vakte kadarda çıkmış olur) 2.FX'e geçer.

Bütçesi yüksekse alsın bi 2500K keyfine baksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece oyun için bilgisayar topladığını varsaydığımıza göre 2120 hem performans hem fiyat olarak seni üzmez... FX6100'a vereceğin fazla para ile oyunlardan alacağın 2-3 fazla fpsi hissedemeyeceksin zaten, i3 2120 piyasadaki çoğu karta darboğaz yaşatmaz... Bence i3 2120 tüm oyun ihtiyaçların için yeterli...
  • biri 2 çekirdek biri 6 kıyaslanamaz bile intelle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6 çekirdekli, OC ile 4.5 - 5 ghz de günlük kullanılabilecek bir işlemci varken i3 öneren arkadaşları anlamak zor .
    Tamam i3 21xx serisi güzel iş yapıyor ama karşılaştırılabileceği max. phenom 955 yada fx4100 dür ki bu işlemcilerde çok çekirdekli uygulamalara i3 den üstün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturk9027 -- 8 Ağustos 2012; 13:11:36 >
  • İlk 2 yoruma ve adamlardaki firma logolarına dikkat
  • i3 önerenlerden mantıklı bir açıklama bekliyoruz buyrun söz sizin!

• İ3 2120

• oyun için i3 2120 yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

İlk 2 yoruma ve adamlardaki firma logolarına dikkat

yalnız onlar logo değil, kullanıcının kullandığı sistem hakkında bilgi veren butondur orada amd yazması beni zerre kadar ırgalamaz doğrusu neyse o i3 6100 ün rakibi değildir olamaz, farklı klasmandadır ve i3 bulunduğu klasmandada rakipsizdir burada yapılan vs. çok anlamsız onu belirtmek istedim.
  • 2120 tabiki, sormaya bile gerek yok.

• Mercedes alabiliyorsan, niye renault'a binesin ki?

Tabiki i3 2120.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osiosborn -- 9 Ağustos 2012; 8:44:40 >
  • Fx-6100 kullanıyorum, i3 2120 öneriyorum. Problem, amd?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Fx-6100 kullanıyorum, i3 2120 öneriyorum. Problem, amd?

problem nedir neyinden memnun değilsin örnek verebilirmisin,2120 nin 6100 e göre sence ne gibi artıları var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferizm

quote:

problem nedir neyinden memnun değilsin örnek verebilirmisin,2120 nin 6100 e göre sence ne gibi artıları var?

Tek çekirdek performansı düşük, fizik hesaplamalarında kötü ve şu konuma bakabilirsin.

http://resim.donanimhaber.com/m_64328777/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64331829

Bir intel kadar oyun performansı beklememek gerekir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zaferizm

quote:

Tek çekirdek performansı düşük, fizik hesaplamalarında kötü ve şu konuma bakabilirsin.

http://resim.donanimhaber.com/m_64328777/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64331829

Bir intel kadar oyun performansı beklememek gerekir.

gtx560 ti kullanıyormuşsun fizik hesaplarını ekran kartı yapıyor işlemcin ile bi alakası yok,
    alıntı*******
    Sıcaklıklar(yaz aylarına göre) stok hali ile 75 derece 4.5 ghz yaparsam 90 derece sınırına geliyor, ve kendini korumaya almak için kapanıyor pc(stok fan). Arkada çalışan bir ugulama yok hatta eski pc ile aynı grafik ayarlarını kullanıyorum. Ekran kartına darboğaz yapıyor(gtx 560 ti top), gpu kullanımı % 70 ile %100 arasında geziyor. Öyle oynanmıyacak kadar kasmıyor yanlış anlaşılmasın, akıcılık yok, anlık takılmalar mEvcut.

o konuda böyle bişey yazmışsın senin ciddi sıcaklık problemin var bi kere o işlemcinin şu aralar boşta 35 i yükte 70 i görmemesi lazım kaliteli bir termal macun kullanmanı ve stok dışında kaliteli bi işlemci soğutucusu kullanmanı öneririm, performans düşüklüğü anlık takılmalar tamamen buna bağlı herhangi bir darboğaz vs. kaynaklanmıyor aida 64 adlı programdan kontrol edebilirsin oyundaiken gpu kullanımını
    Tek çekirdek performansı ile ilgili yazdığın tamamen doğru intelin gerisinde ama bunu terside mevcut çoklu çekirdek uygulamalarda 6100 i3 ü ezer o yüzden ben bunun bi üstünlük olduğunu düşünmüyorum sadece i3 adına bi (+) olabilir.
    Sıcaklığın üstüne gitmelisin normal çalışmıyor işlemcin umarım sorunu halledebilirsin kolay gelsin ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.