Şimdi Ara

intel i-3 fujitsu notebook 799 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 800 TL civarında notebook arıyorum genelde B960-B-950-B940 işlemcili ve freedos çeşitli ürünler var ancak daybuyday.com da i3 Fujitsu hemde Windows 7 işletim sistemli var marka ve site hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
    http://www.daybuyday.com/urun-553857/fujitsu-lifebook-ah530-304-core-3-2gb-320gb-156-w7hb-notebook

• biraz geç gönderir ama site ürünü gönderir. laptop da günlük ofis işleri için internete girmek için iyidir. kronik bir sorunu var mı bilmiyorum. ama bu laptopla pek oyun oynanmaz. ayrıca siteye avantajix üzerinden giriş yaparsan belli bir para iadesi de veriyor.
  • site hepsi burada yanlız cihazhakkında bilgim yok
  • Soru sormanın yeri değil ama fiyatı uygun diye yazıyorum,

Vodafone 50 TL alt limitli 20 TL çek, Worldpuan kampanyası ve avantajix %5 iade ile birleştirilebilir.
  • ürünü sipariş verip kampanya bittikten sonra da (bir önceki kampanyası) 10 iş gününden fazla beklediğim halde gelmeyince siparişimi iptal ettirmek zorunda kaldım.buna göre değerlendirirseniz alacakların yararınıza olur.
  • Fujitsu Siemens ilk notebook'umdu. Üniversitede öğrenciyken almıştım. Yeni modelleri öyle mi bilmiyorum ama benim aldığım model Amilo serisindendi. Malzeme kalitesinden mi nedendi hatırlamıyorum ürünü kullanmaya başladığımda ekranın bir köşesinden başlayarak kasada çatlama meydana gelmişti. Servise götürdüğümde bir hafta içinde ürünü teslim etmişlerdi. LCD'nin bulunduğu bölümü komple değiştirmişler aynı zamanda hiç şikayet bildirmediğim halde optik sürücüsünde okuma hatası tespit ettikleri için onu da yenisi ile değiştirmişlerdi. Bunun dışında cihaz son derece sorunsuz ve stabil çalışıyordu. 3-4 sene kullandım. Bozulduğu için değil, teknolojisi eskidiği için değiştirmek zorunda kaldım.
  • Ben aldım aynı ürünü.Çek kullanarak 460'a geldi.Avantajix'i de untmamak lazım.Sesi çok kötü.Onun harici sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

Ben aldım aynı ürünü.Çek kullanarak 460'a geldi.Avantajix'i de untmamak lazım.Sesi çok kötü.Onun harici sorun yok.

Naıl aldınız o fiyata.Bende almayı düşünüyorumda
  • MARKA ve site demişsiniz ancak ben dikkat çektiğiniz özelliklere göre yorum yaparsam (i3 Fujitsu hemde Windows 7) fiyat iyi derim.
    Her ne kadar i3 eski nesil i3 olsa da.
    Marka ve site, bence bilinir oldukları için bu fiyata ihtiyacım olsa oradan alırdım.
  • aynı fiyat aralığında
    http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032151/samsung_np300e5aa0etr_gumus_notebook nasıldır.
    950 işlemci genel testlerde i3 e çok yakın duruyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.