Şimdi Ara

İntel HD Graphics 4000 Sorunu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Yaklaşık 3 gün önce ttnet kampanyasından bir leptop aldım ve özellikleri aşşağıdaki gibi. Bugun euro truck 2 yükledim fakar orta seviyede bile oynanmıyacak şekilde. Bu hd 4000 le bir çok oyun oynayan arkadaşları gördum fakat bendeki durum vasat :) Acaba 4 gb daha ram ekleyip windows 7 yükledikten sonra değişme olur mu ?

Ürün Kodu NP300E5C
    Ekran 15,6" Yüksek Çözünürlüklü (1366x768)
    Chipset Intel HM75
    İşlemci Intel® Core™ i3 Processor 3110
    İşlemci Çekirdek Sayısı 2
    İşlemci Hızı 2,4 GHz
    Bellek 2GB DDR3 1600Mhz
    HDD 320 GB (5400RPM)
    Kablosuz Ağ Hızı 802.11 bg/n 1X1
    İşletim Sistemi Orijinal Windows 7® Home Basic (64-bit) /
    Orijinal Windows® 8
    Ekran Kartı Paylaşımlı
    Optik Okuyucu DVD±RW DUAL
    WebCam Var
    Kart Okuyucu 3 in 1 (SD, SDHC, SDXC)
    USB 2.0 Var (3 adet)
    Pil Tipi 6 Cell , 4400 mah
    HDMI Var
    VGA Var
    Taşıma Çantası Yok
    Garanti 2 yıl
    Diğer detaylar Q Türkçe Klavye

• Şunu beliretiym özelliklerde windows 7 yazıyor ama benım cihaz windows 8 ile geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgacxx

Şunu beliretiym özelliklerde windows 7 yazıyor ama benım cihaz windows 8 ile geldi.

Onların işlemciside i3 müydü acaba ? Win 7 ile bir değişme olmaz
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Evet hocam i3 3. nesil 3110m var 2.40 olarak çalışıyor.
  • hd4000 i33110m ne bekliyordunuz ki o makineden oyun performansı beklemeyin ram ekleseniz de windows 7 yüklesenizde oyun açısından bişey değişmez
  • quote:

diğer arkadaşlarımdaki rahat oynatıyordu bendeki kasıyor demiştin ya diğer arkadaşlarındakilerde i3 müydü diyorum
  • _Kutup_Ayısı_ kullanıcısına yanıt
    Birşey beklemek değil konu :) Youtubeden biraz gezinirken bir kaç video gördüm akıcı oynanabiliyordu bazı oyunlar en azından bir sorayım dedim ram takviyesiyle birşayler değişir mi diye :) O kadar sert çıkışmanı gerektirecek bir durum yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

quote:

diğer arkadaşlarımdaki rahat oynatıyordu bendeki kasıyor demiştin ya diğer arkadaşlarındakilerde i3 müydü diyorum

Youtubeden bir kaç video izledim gene i3 olarak 4g ram olarak belirtmişler. Beklentim yok zaten hd 4000 den sadece internet işlerim için aldım fakat bir kaç video gordum sizlere bir sorıyım danışıyım dedim acaba takviyeyle birşey olur mu diye.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

quote:

Youtubeden bir kaç video izledim gene i3 olarak 4g ram olarak belirtmişler. Beklentim yok zaten hd 4000 den sadece internet işlerim için aldım fakat bir kaç video gordum sizlere bir sorıyım danışıyım dedim acaba takviyeyle birşey olur mu diye.

BEnde i7 var bende hd4000 kullanıyorum şuan ekran kartı yok ama low da tüm güncel oyunları açıyor kasma donma olmadan. Ama 8gb ram var ramden kayaklı senin kasmalar mutemelen

• Akıcılık olarak kastım bu değil ama bende bu şekilde çalışmıyor :)

http://www.youtube.com/watch?v=S94uesMPBBg

İtntel i3 3110 m 2.4 olarak belirtilmiş.
  • quote:

Birşey beklemek değil konu :) Youtubeden biraz gezinirken bir kaç video gördüm akıcı oynanabiliyordu bazı oyunlar en azından bir sorayım dedim ram takviyesiyle birşayler değişir mi diye :) O kadar sert çıkışmanı gerektirecek bir durum yok :)

sert çıkışmadım hocam size öyle gelmiş youtube videolarına pek güvenmeyin tamam hd4000 de oyun oynatir ama çok giriş seviyesi oynatır örneğin battlefield 3 felan hayal o kartla

oyun testleri :http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-4000.69168.0.html

• _Kutup_Ayısı_ kullanıcısına yanıt
    Pardon ben yanlış anlamış olabilirim. Dediğiniz gibi olabilir gerçekten youtube videolarına güvenmemek lazım. Far Cry 3 videosu gordum dedim o kadar da değil :) Ben genede bir 4 gb ram takviyesi yapıyım en azından ufak tefek oyunları rahat oynatsın :)
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Ram takviyesi yapacağım bugun biraz düzelse yeter zaten 2 gb ramle normal işler bile zor :)
  • 2gb raminiz var zaten kart paylaşımlı kartın bi 1-2 gb yemesi lazım oyunda 2-3gb yer ramınız yetmiyor 6-8gb olursa ram az daha toparlanacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.