Şimdi Ara

Intel HD Graphics 4000 Performans Arttirma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, basliktaki ekran karti var dizustu bilgisayarimda. Oyun performansi cok dusuk. Ben bunu arttirmak istiyorum. Zaten puan listelerinde son siralarda kart. Evet bir performans karti degil ama imkanlarim el vermiyor. Bununla idare etmek zorundayim yeni bilgisayar alana kadar. Overclock yapmayi denedim, izin vermedi MSI Afterburner programi. Baska neler yapabilirim? Bir yollari olmali performansini arttirici, ama ne? Sizlerden yardim istiyorum, tesekkurler.
    Islemciye overclok yapabilme imkanim varsa yaparim ufak capta seyler.
    Sistem Ozelliklerim,
    Intel i3 1.8 Ghz lik
    Intel Hd 4000
    4 Gb Ram
    Windows 8.1 64 bit isletim sistemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hd 4400 kullanıyorum bıostan 1500mhz yaptım 1100mhz di orjınalı fark 2fps var yok gerısını sen dusun 20fps de calısan oyun 22 çalışıyor
  • Bir yolu yok. O karta oc yapabilsen bile bir işe yaramazdı zaten.
  • @DUKES Tavsiye eder misiniz? Açıkçası Bios'u karıştırmak istemem ama daha iyi performans alacaksam yapabilirim. Isınma sorunu falan olur mu? Şimdilik bilgisayarımda ısınma sorunu yok. Hatta şu ana kadar hiç olmadı, olmasını da istemem zaten. Sizce 2 fps için değdi mi? Pilin çabuk bitmesi problemleri var mı? Ayrıca HD 4000 mi daha iyi yoksa HD 4400 mü? 4400 daha iyi galiba ama ben 4000'in MHZ'ini 1250 diye biliyorum.

@Turuncu Sakal Büyük bir fark olmayacağı ortada zaten. Ama biraz daha iyi performans alabilsem kardır. Belki Windows ayarlarını falan değiştirebilirim. Bir bilen, başına gelen vardır elbet. Peki Bios işlerine girmemi tavsiye eder misiniz dizüstü bilgisayarda? Sizin tecrübeleriniz var mı bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oh Long Johnson -- 3 Şubat 2016; 14:39:04 >
  • Laptop var olanı zor soğuturken oc işine hiç girmemek daha doğru. Zaten oc yapsan bile bir fark olmayacak. 2 fpsnin farkını anlaman mümkün değil. Oyunun ayarlarını düşürmekten başka yolu yok bu işin.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Anladım, haklısınız galiba. Yeni bir bilgisayar en iyisi olacaktır. Bu arada oyun ayarlarım en düşükte zaten. Yine de araştıracağım bu konu hakkında. Yabancı kaynaklarda da bahseden insanlar olmuş bu konuda. Teşekkürler.
  • Bu arada soylemeyı unutmuşum benımkı masaüstü pc yanı ıslemcım g3258 4.7ghzOnun apusunu kullanıyorum yanlış anlaşılma olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.