Şimdi Ara

İNTEL HD GRAPHİCS 3000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim INTEL HD GRAPHICS 3000 ekran kartı var. Tam olarak ekran kartı değil ramden yiyormuş sanırım. Pcyi de 2. el aldım zaten.Daha önce kullanan arkadaşlar yorumlayabilirmi oyunlarda felan kaç fps aldınız ?

• 10 sene öncesinin oyunlarını ancak kaldırır hocam..

günümüz oyunlarını oynamak istiyosan en az r7 250 alman şart.
  • Kartın güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun derken?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar laptop mı normal masaüstü mü? Masa üstü ise ekran kartı yükseltmesi yapman şart yoksa değil oyunlarda FPS almayı makineyi yakarsın, laptop ise aygıt yöneticisinden bakarak orada harici ekran kartlarını görebilirsin.
  • Oquzhn26 kullanıcısına yanıt
    laptop ama bi kaç oyun denedim çokta kötü değil FIFA 14 CRYSİS 1 çok nadir takılma oldu.Dxdiagtan baktığımda başka bişey görünmüyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JBTLR -- 9 Nisan 2017; 20:8:29 >
  • THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    ben biraz eski oyun sevenlerdenim hocam :)) Cod 2 vb. gibi :) FIFA 14,CRYSİS 1 gibi oyunlarda çok nadir takılmalar oldu. Elbette gönül ister FİFA 17 de takılmadan oynayalım ama mazallah bilgisayar felan patlar :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd Radeon HD 6700 Driveri Yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunları düşük kalite ve çözünürlükte oynatır çok şey bekleme.
  • daha yeni 2 aydır hd 3000 kullandım
    1280x720 üstü çözünürlükte hiç bir oyn iyi çalşmaz o grafik yongasında. Ben cs:go'yı 1280x720 çözünürlüğünde ortalama 70fps ile 2 ay onadm. Diğer oynları denemedm.
  • JBTLR J kullanıcısına yanıt
    zaten dxdiagdan değil, Bilgisayarım > Özellikler>Aygıt Yöneticisi>Görüntü Bağdaştırıcılarından bakacaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.