Şimdi Ara

İntel H55 Anakart !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurcetin60 -- 4 Kasım 2015; 16:07:15 >

• Destek ?
  • Up
  • gt420 yerine r7 240..psu olabilir watt olarak yeter..ssd seçimi neden bu şekilde 32gb anlamadım,farklı bir kullanım amacı varsa bilmiyorum ama sadece işletim sistemi olsa yine dolar..ama farklı bir düşünce vardır bilemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VGA / PSU ve Disk slotlari standart. Kisaca uyar.

VGA olarak R7240 daha iyi olacak. Daha az guc max performans... Kaynak ve VGA:
    http://www.hwcompare.com/15193/geforce-gt-420-vs-radeon-r7-240/
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

SSD kesinlikle 32GB onermem. Butcenizi arttirin veya biriktirmeye devam edin 120GB alin. Arada komik miktarda fark var 20TL gibi. Onemli olan okuma hizi surekli yazdirma yapmiyorsunuz. Windows kurulduktan sonra ortalama 80 GB kalir. O kisma en cok oynadiginiz oyunu veya programlarinizi kurarsiniz...
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_SANDISK-SDSSDA-120G-G25-2-5-in%C3%A7-120-GB-520-MB-s-Okuma-180-MB-s-Yazma-Sata-3-0-SSD-Sabit-Disk,103452,2228785.html?langId=-14

Alacaginiz PSU{Guc kaynagi} cok kaliteli degil ama isinizi gorur. Butce var ise onu FSP, Cooler Master, TT, Corsair gibi markalardan biri ile degistirin. Yoksada isinizi gorur dedigim gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TREMİLA_ -- 4 Kasım 2015; 14:12:46 >

• Onurcetin60 O kullanıcısına yanıt
    R5 240 alin psu ya gerek kalmaz. Ha alsan psu gene iyi olur o ayri. Tx marka kesinlikle almayin. Asus a open zalman fsb highpower bu markalardan alttaki frisby tx foem bilmem ne almayin hocam.

Islemci nedir onu belirtseniz daha guzel olacak.

32 GB lik ssd filan bosverin sacma sapan bir sey 32lik ssd 120 GB lik 150 lira civarinda samsung 650 li bir sey vardi veya sandiskin midelleri var kingstone v300 almayin sorunlu bir seri.

Islemciniz nedir bi belirtseniz daha guzel olur ^^

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

gt420 yerine r7 240..psu olabilir watt olarak yeter..ssd seçimi neden bu şekilde 32gb anlamadım,farklı bir kullanım amacı varsa bilmiyorum ama sadece işletim sistemi olsa yine dolar..ama farklı bir düşünce vardır bilemem

SSD yi Kaç GB Yapam Hocam Anlamıyorum Bu işten
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

R5 240 alin psu ya gerek kalmaz. Ha alsan psu gene iyi olur o ayri. Tx marka kesinlikle almayin. Asus a open zalman fsb highpower bu markalardan alttaki frisby tx foem bilmem ne almayin hocam.

32 GB lik ssd filan bosverin sacma sapan bir sey 32lik ssd 120 GB lik 150 lira civarinda samsung 650 li bir sey vardi veya sandiskin midelleri var kingstone v300 almayin sorunlu bir seri.

İşlemci İ3 M390 2.67 ghz 2 Çekirdek 4 mantıksal işlemci

8 GB ram (Şuan Win7 32 Kullanıyorum 3.32 Gb Kullanıyor )

Ekran Karti İntel hd grapichs Entegre paylaşımlı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: TREMİLA_

VGA / PSU ve Disk slotlari standart. Kisaca uyar.

VGA olarak R7240 daha iyi olacak. Daha az guc max performans... Kaynak ve VGA:
    http://www.hwcompare.com/15193/geforce-gt-420-vs-radeon-r7-240/
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

SSD kesinlikle 32GB onermem. Butcenizi arttirin veya biriktirmeye devam edin 120GB alin. Arada komik miktarda fark var 20TL gibi. Onemli olan okuma hizi surekli yazdirma yapmiyorsunuz. Windows kurulduktan sonra ortalama 80 GB kalir. O kisma en cok oynadiginiz oyunu veya programlarinizi kurarsiniz...
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_SANDISK-SDSSDA-120G-G25-2-5-in%C3%A7-120-GB-520-MB-s-Okuma-180-MB-s-Yazma-Sata-3-0-SSD-Sabit-Disk,103452,2228785.html?langId=-14

Alacaginiz PSU{Guc kaynagi} cok kaliteli degil ama isinizi gorur. Butce var ise onu FSP, Cooler Master, TT, Corsair gibi markalardan biri ile degistirin. Yoksada isinizi gorur dedigim gibi...

Hocam Amd Ekran Kartı Oluyormu ?

• Hocam Slı Diye Bişe Var 2 ekran Kartı Takılıyor Sizce Alayımmı
  • Tabiki AMD ekran karti oluyor.

SLI Ayni GPU olan ve SLI destegi mevcut olan anakartlarda kullanabilirsiniz. Ayni durum AMD icinde vardir. Onu adi ise Crossfire olarak gecer. Hangi modeli dusunuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TREMİLA_

Tabiki AMD ekran karti oluyor.

SLI Ayni GPU olan ve SLI destegi mevcut olan anakartlarda kullanabilirsiniz. Ayni durum AMD icinde vardir. Onu adi ise Crossfire olarak gecer. Hangi modeli dusunuyorsunuz?

Hocam Daha Belirlemedim Yazın Alcam
  • I3 M390 mobil islemci degil mi? Notebook vs icin diye biliyorum.
  • Onurcetin60 O kullanıcısına yanıt
    Bakin simdi bence hoc fazla para harcamadan,
    R7 240 ekran karti alin amd de takilir sorun olmaz.

Psu yu degistirmeyin kalsin aynen.

Windows 7 64 bit kurun.

Bir cok oyunu belli ayarlarda oynarsiniz. R7 240 cok az enerji harcar bir de psu mastafi yapmayin hic bosuna.

Ssd de almayin islemci de zayif ekran karti da kullanin bir sure. Elinize para gecince yeni sisteme gecersiniz bosuna para yatirmayin cok :).

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurcetin60

quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

İşlemci İ3 M390 2.67 ghz 2 Çekirdek 4 mantıksal işlemci

8 GB ram (Şuan Win7 32 Kullanıyorum 3.32 Gb Kullanıyor )

Ekran Karti İntel hd grapichs Entegre paylaşımlı galiba

işlemci modelinde hata olmasın?390m mobil/dizüstü işlemcisi yada şu sahibinden de falan anakarta gömülü satılan modeller var onlardan mı?

• Galiba hocam Yeni Sistem Alcam İ3 390 M zaten Tabletlerde kullanıylor dandik
  • Toplama Yapıcaktım Benim Emektar Yandı Sonra Bunu Aldım 1 Ekran Kartı Alsam Yetermi 230W 2-3 Sene Sonra Degiştiririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.