Şimdi Ara

Intel G41 Express Chipset Ses Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Kafama takılan bir soru hakkında yardımlarınızı bekliyorum.Arkadaşım 6 ay önce başlıkta belirttiğim model anakartlı bir pc almış üzerindeki onboard ses kartını iptal edip internal başka bir ses kartı kullanmak istiyor.Fakat bunun iptali mümkün değilmiş USB ses kartı alması lazım diye söylemişler ona.Yada anakartı değiştircekmiş.Yıllardır pc kullanan biri olarak ilk kez böyle bir sorunla karşılaştım.Çok direttim böyle bir şey olamaz diye ama arkadaş çok ısrarlıydı kaç kişiye sordum böyle dediler felan diye.Kendisi başka bir ilde olduğu için gidip bakamıyorum sistemine.Böyle bir sorun varmıdır?

    Bilgisi olan bir arkadaş varmı acaba?

    Şimdiden teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calibre50 -- 20 Şubat 2011; 2:13:52 >



  • Anakartı değiştirmesine gerek yok. Bir bilgisayarda istersen 10 tane ses kartıda kullanırsın. İlla iptal etmek istiyorsa bios dan kapatması gerek. Eğer kapanma gibi bir özelliği yoksa ( olmayacağını hiç zannetmiyorum ) driverını kaldırsın veya devre dışı bıraksın (aygıt yöneticisinden). Sonra kullanacağı istediği ses kartını taksın driverlarını yüklesin kullansın.
  • Teşekkürler cevap için.Bende öyle biliyorumda işte arkadaş çok ısrar edince dedim acaba yeni bir sistemmi var Bir daha denesin bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.