Şimdi Ara

Intel Dual Core E2160 / 1.8 GHz ( 3.0) yapılırmı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar ; ben yeni bileşenler alicam bilgisayarcım bu işlemciyi onerdi ve dediki soğutucu benden bu işlemcinin hizini 3.0 yapalım dedi ekstra bi masraf alamicak çoğu kişiye yapmış overclock sorun çıkmadı dedi birde size sorayım diye düşündüm...

• Yapılsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylpc

Yapılsın

evet
  • ya deli olucam ben ısınma riski olamsın die sadece 1.8 den 2.2 yada 2.4 e çıkarcam ama benim P31 in bios u o kadar detaylıki nasıl ayar yapıcamı bilmiyorum ='( HELPPP!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewonline

selamlar ; ben yeni bileşenler alicam bilgisayarcım bu işlemciyi onerdi ve dediki soğutucu benden bu işlemcinin hizini 3.0 yapalım dedi ekstra bi masraf alamicak çoğu kişiye yapmış overclock sorun çıkmadı dedi birde size sorayım diye düşündüm...

yap tabi kaçarmı =) ben standart soğutucu ile 1.45 voltta 3.0ghzde stabil çalıştırabiliyorum...
  • Hortlatmışsınız Konuyu
    Standar Soğutuyla Yapılcak Onunkide Zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylpc

Hortlatmışsınız Konuyu
    Standar Soğutuyla Yapılcak Onunkide Zaten

evet hortlamış
    karşdeş seninkini bilmem ama bnde Intel Celeron var en kalasından 1.8ghz ben onu 2.6 ya çıkardım 68C derece. olsun çalışıyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e6420@3.6 Ghz
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 2140 ı (m0) stok fan ve default voltaj ile 3ghz kullanıyorum
  • (e2160)dcore1.8 den 2.2 e çektim, voltaj ayarlarını ise BİOS a bıraktım şimdilik ii çalışıyor. Oyunlar ile işlemciye yüklendikten sonra PC i restart edip sıcaklık kontrolü için bios a baktım 30 dereceyi geçmemişti. Neyse de yaw siz 3.0 ghz e kadar abanıyorsunuzda bu risk arz etmiyormu ? :\ yani ben 2.2 ghz ile karnımı doyurmaya bakıyorum şimdilik =S
  • arkadaşlar en fazla kaç volt verdiniz işlemciye ben 3.4 de 1.425 verdim böle acılıyor ama sonra 1.45 te versem 1.475 te vercem 3.6 yada resetliyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Overblood

(e2160)dcore1.8 den 2.2 e çektim, voltaj ayarlarını ise BİOS a bıraktım şimdilik ii çalışıyor. Oyunlar ile işlemciye yüklendikten sonra PC i restart edip sıcaklık kontrolü için bios a baktım 30 dereceyi geçmemişti. Neyse de yaw siz 3.0 ghz e kadar abanıyorsunuzda bu risk arz etmiyormu ? :\ yani ben 2.2 ghz ile karnımı doyurmaya bakıyorum şimdilik =S

voltaj vermiyorum...riskli sıcaklıkların oldukça altında seyrediyorki zaten işlemci belli değerde kendini kapatıyor,işlemciye zarar vermek çok zor....anakartımda katı kapasitör olduğu için ekstra gerilimi sorun etmiyorum...dikkat ettiğim tek nokta kuzey köprüsü sıcaklığı,oda kabul edilebilir durumda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.