Şimdi Ara

Intel driver'ı yüklenmiyor ve başka sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam. bu hafta sonu i5-4690k/gtx770/z97-ar sistemini satın aldım. windows 7 64bit kurdum. intel accelerator driverı yüklenmiyor. şu hatayı veriyor: this computer does not meet the sistem requirements".

ayrıca driverı yükleyemediğim için eresimdeki gibi oluyor.
    şimdi ben bu driverı nasıl yüklerim ve ounların gtx770'de çalıştığını nasıl anlarım??

• Intel driver dediğiniz tam olarak nedir?Chipset mi?Sata mı?Rapid storage mi?Fast start mı? vs... Rapid storage ve fast/rapid start ise önce biostan bu ayarları enabled yapmanız gerekmektedir.Ayrıca konuyu neden ekran kartı bölümüne açtığınızı sorabilir miyim?Eğer o/b intel ekran kartından bahsediyorsanız biostan kapatmış olabilirsiniz.Bilnmeyen aygıta sağ tıklayıp özelliklere tıklayınca aygıt türü/konum bilgilerinde ne yazıyor?Zannedersem kuramadığınız başkaa bir sürücü var. Ek bilgi:Bazı sürücülerin kurulabilmesi için net framework 4.0 ve silverlight prgramcıkları gerekebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Eylül 2014; 12:40:02 >
  • accelerator driver intelin vga driverı. sorun çözdüm. meğersen bilgisayar onboard ekran kartını göremiyormuş. bilgisayarı biostan onboard ekran kartından açmak gerekiyormuş. o şekilde yaptım sorun hallodu. yinede çok sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.